Kaymakam Kubilay Cumhuriyet Altını ile ödüllendirdi

Veliköy Belediyesi Ortaokulu öğrencilerinden Osman Karamık, Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 94. Yıldönümü münasebetiyle Türkiye genelinde düzenlenen ve 322 eserin yer aldığı Maraş adlı kompozisyon yarışmasında birinci olarak büyük bir başarı elde etti. Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, makamında düzenlediği törenle genç öğrenciyi elde ettiği başarından dolayı tebrik ederek Cumhuriyet Altını ile ödüllendirdi

Kaymakam Kubilay Cumhuriyet Altını ile ödüllendirdi
19 Mart 2014 Çarşamba 07:58

322 ESER ARASINDAN BİRİNCİ OLDU
Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 94. Yıldönümü münasebetiyle Türkiye genelinde düzenlenen ve 322 eserin yer aldığı Maraş adlı kompozisyon yarışmasında Veliköy Belediyesi Ortaokulu öğrencilerinden Osman Karamık birinci oldu. Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, büyük bir başarı elde eden Osman Karamık ve ailesini makamında kabul ederek, genç öğrenciyi Cumhuriyet Altını ile ödüllendirdi. Ödül töreni önceki gün saat 10.30’da Kaymakamlık Makamı’nda düzenlendi.
BİZLERE BÜYÜK
BİR MUTLULUK YAŞATTI
Elde ettiği başarından dolayı Osman Karamık’ı tebrik eden Kaymakam Kubilay, “Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 94. Yıldönümü anısına Maraş Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Türkiye genelinde yapmış olduğu Madalyalı Maraş adlı yarışmaya 322 eser katıldı. Veliköy Belediyesi Ortaokulu öğrencilerinden Osman Karamık’ta bu kompozisyon yarışmasında 322 eser arasında birinci olarak bizlere büyük bir mutluluk yaşattı. Kendisini bir kez daha tebrik ediyoruz. Anne ve babayı, okulunu ve ilçe milli eğitim müdürlüğümüzü de tebrik ediyoruz” dedi.
BÖYLE BAŞARILARIN
DEVAM ETMESİNİ TEMENNİ
EDİYORUZ
Osman Karamık’ın elde ettiği başarıdan dolayı fazlasıyla gururlandığını sözlerine ekleyen Kaymakam Kubilay, “Öğrencimiz katılımın yoğun olduğu kompozisyon yarışmasında elde ettiği başarı ile ilçemizin adını duyurdu. Son derece büyük bir gurur duyuyoruz. Tabi ki yapılan başarıda emeği geçen öğretmenlerimize de teşekkür ediyoruz. Osman kardeşimizi yarışmanın anlamına uygun bir şekilde cumhuriyet altını ile ödüllendirmeye karar verdik. Kendisi de zaten altın gibi bir çocuk. Kendisine başarılarının devamını diliyoruz. İnşallah böyle başarılı öğrencilerimizle ilçemizin adının daha çok duyurulmasını istiyoruz. Bu konuda kaymakamlığımız olarak her başarıyı teşvik edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.