Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, bir dizi görüşmelerde bulunmak üzere dün Ankara’ya gitti. Dört gün boyunca Ankara’da yatırımlar hakkında görüşmelerde bulunacak olan Kaymakam Kubilay’ın yerine Saray Kaymakamı Alp Arslan vekalet edecek
CUMARTESİ GÜNÜ ÇERKEZKÖY’DE OLACAK
Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Salı günü itibariyle dört gün izne ayrılarak Ankara’ya gitti. Çerkezköy’ü ilgilendiren yatırım programlarıyla alakalı olarak görüşmelerde bulunmak üzere Salı günü Ankara’ya giden Kaymakam Kubilay, Cumartesi günü Çerkezköy’de olacağı ve Pazartesi günü itibariyle de görevinin başında olacağı öğrenildi.
SARAY KAYMAKAMI VEKALET EDECEK
Diğer yandan dört gün boyunca Ankara’da bir dizi görüşmelerde bulunacak olan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ın yerine de Saray Kaymakamı Alp Arslan vekalet edecek.
Haber: Emrah ÇOĞALAN