Kaymakam Kubilay’a Kelkit’ten ziyaretçi

Çerkezköy’e Kaymakamlığına atanan Metin Kubilay’a eski görev yeri olan Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinden ziyaretçiler geldi. İş gereği Çerkezköy’de bulunan Kelkit ilçesinin Karaaören Muhtarı Nevzat Şimşek ve Sadak Köyü Muhtarı Saat Başar, 2002 yılında Kelkit İlçe Kaymakamlığı yapan Kubilay’a görevinde başarılar dilediler.

Kaymakam Kubilay’a Kelkit’ten ziyaretçi
24 Ağustos 2013 Cumartesi 08:17

ESKİ GÖREV YERİNDEN ZİYARETE GELDİLER

2002 yılında Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde görev yapan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı Kelkit İlçesinin köy muhtarları ziyaret etti. Perşembe günün saat 12.30’da gerçekleşen ziyarette iş gereği Çerkezköy’de bulunan Kelkit ilçesinin Karaaören Muhtarı Nevzat Şimşek ve Sadak Köyü Muhtarı Saat Başar, Çerkezköy’ün iş ve siyaset dünyasının renkli siması olan Akın Emlak’ın sahibi Gümüşhaneli Hüseyin Akın ile birlikte Kaymakam Metin Kubilay’ı ziyaret ettiler.

KIZILPINAR YUNUS EMRE MAHALLESİ MUHTARI DA ZİYARET ETTİ

Yeni görev yerinde Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a başarılar dileyen muhtarlar daha sonra Kelkit ilçesi hakkında kısa süreli sohbet ettiler. Kelkit ilçesinin köy muhtarlarının ziyareti esnasında Kızılpınar Yunus Emre Mahalle Muhtarı İhsak Aydın’a Kaymakam Kubilay’ı ziyaret etti. Yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan İhsak Aydın, görevinde başarılar diledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.