Kaymakam Kubilay’a şampiyonluk sözü verdiler

Batı Grubu Marmara Şampiyonası’nda Muay-Thai branşında şampiyon olan Çerkezköylü minik sporcular Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı ziyaret ettiler. 8 Mart tarihinde Antalya’da yapılacak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanan sporcular Kaymakam Kubilay’a şampiyonluk sözü vererek kendisinden destek istediler.

Kaymakam Kubilay’a şampiyonluk sözü verdiler
03 Mart 2014 Pazartesi 07:13

SPORCULAR KAYMAKAM KUBİLAY’I ZİYARET ETTİ
Batı Grubu Marmara Şampiyonası’nda Muay-Thai branşında şampiyon olan minik sporcular Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı makamında ziyaret ettiler. Gerçekleşen ziyarette, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, TSD Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, Çerkezköy Gençlik Spor İlçe Müdürü Metin Aysal, Nurullah Narin Ortaokulu Müdürü Yılmaz Kırmızıgül, Çerkezköy Güzel Spor kKulübü Antrenörü Bilal Güzel katıldı.
TEKİRDAĞ’I ANTALYA’DA TEMSİL EDECEKLER
Batı Grubu Marmara Şampiyonasında 33 kiloda Meryem Akgün Yıldızlar kategorisinde birincilik, 36 kiloda Kübra Kepenek Yıldızlar kategorisinde birincilik, 33 kiloda Gülsüm Güney Minikler kategorisinde birincilik ve 30 kiloda Senanur Kepenek Minikler kategorisinde üçüncülük elde etti. Birincilik elde eden Meryem Akgün, Gülsüm Güney ve Kübra Kepenek Antalya’da yapılacak Türkiye Şampiyonasında Tekirdağ’ı temsil edecekler.
BAŞARILARINIZI DESTEKLEYECEĞİZ
Kaymakam Metin Kubilay, Sakatlar Derneği Başkanı Hayrettin Çetinkaya’ya ilgisinden dolayı teşekkür ederek, “Sonuçta ilçemizin adını duyurmuş oluyoruz, gençlerimiz sporla uğraşmış oluyorlar. Hem ilçemizin adını duyurmuş hem de spor dallarında bu yaşta eğitim almış oluyorlar,  bundan daha güzel bir şey olamaz. Başarılarınızı destekleyeceğiz” dedi.
SPORCULAR İÇİN HER OLANAĞI SUNMAYA ÇALIŞIYORUZ
Sporcular Şampiyonaya Çerkezköy Sakatlar Derneği Yaşam Evi’nde bulunan salonunda Antrenör Bilal Güzel eşliğinde yaptıkları çalışmalarla devam ederken, Dernek Başkanı Hayrettin Çetinkaya’da  “Çocuklarımız bizim gururumuzdur” diyerek, “Başarılarından dolayı çok mutlu oluyoruz, onlar için her olanağı sunmaya çalışıyoruz” açıklamasında bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.