Kaymakam Kubilay'dan süpriz ziyaret

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay geçtiğimiz günlerde Meydan Taksi durağına gecenin ilerleyen bir saatinde yaptığı ziyaretle durak çalışanlarını hem şaşırtı, hemde sevindirdi.

Kaymakam Kubilay'dan süpriz ziyaret
30 Ağustos 2013 Cuma 07:49

Geçtiğimiz günlerde gece 21.00 civarlarında her zamanki gibi müşteri bekleyen Meydan Taksi durağı çalışanlarının sürpriz bir ziyaretçisi oldu.
Durak çalışanları gece vakti ziyaretlerine gelen Çerkezköy’ün çiceği burnunda Kaymakamı Metin Kubilay’ı karşılarında görünce önce şaşırdılar, sonrada sevindiler.
Kaymakam Kubilay’ı taksi durağı ziyaretinde Meydan Taksi Durağı çalışanları Galip Dikense, Ali Eren, Ersin Yavaş, Erkin Çavuş ağırladı. Çay ocaklarının kapalı olması sebebiyle Kaymakam Metin Kubilay’a maden suyu ikram eden Durak Çalışanları ziyaretten duydukları memnuniyeti Kaymakam Kubilay’a bildirdiler.
Kaymakam Kubilay yaptığı ziyarette Çerkezköy’den memnun olduğunu belirterek, “Bir sıkıntınız olursa kapım sizlere her zaman açık. Ben sivil toplum örgütleriyle, halkla sürekli temas halinde olmayı ve sorunların, sıkıntıların çözülmesi için vatandaşlarla birlikte çalışmayı prensip edinmiş bir kişiyim. Bundan dolayı her zaman sorunlarınızı dinlemeye ve çözüm için sizlerle çalışmaya hazırım.” dedi.
Duraktaki arabaların modellerinin yeni olduğunu söyleyen Kaymakam Kubilay, durağın birde kartvizitini aldı.
Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ın bu sürpriz ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren Meydan Taksi Durağı çalışanları adına konuşan Galip Dikense “Sayın Kaymakamımız bizi onure ettiniz. Bugüne kadar hiçbir kaymakam bizi ziyaret etmemiş ve bizlerle konuşmamıştı. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ederiz.” dedi.
Kaymakam Kubilay’ın ‘Saat kaça kadar durağınız açık?’ sorusana, gece yarısı 02.00 – 02.30 diye yanıt veren durak çalışanları bunun nedeni olarakta, Fabrika servislerinin o saatten sonra çalışmalarını bitirmesi ve sokaklarda kimse kalmaması olarak belirttiler.
Yapılan sohbetin ardından Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Meydan Taksi Durağından ayrıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.