Kaymakam Kubilay'dan TMS'ye iadeyi ziyaret

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Türk İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak'a iadeyi ziyarette bulundu

Kaymakam Kubilay'dan TMS'ye iadeyi ziyaret
12 Ekim 2013 Cumartesi 07:59

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Türk Metal Sendikası'nı (TMS) ziyaret etti. Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak'a iadeyi ziyarette bulunan Kaymakam Metin Kubilay, işçilerin üretime verdiği katkı nedeniyle toplumun önemli bir kesimini oluşturduğunu söyledi.

Çerkezköy'e yaz kararnamesi ile atanan Kaymakam Metin Kubilay, iadeyi ziyaretlerini sürdürüyor. Önceki gün gerçekleşen ziyarette Kaymakam Metin Kubilay, Türk Metal Sendikası'na gelerek Türk-İş İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Murat Koçak'ı ziyaret etti. Yaklaşık yarım saat süren ziyarette  Murat Koçak, sendikanın faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Türk Metal Sendikası'nın teşkilatlanma ve sosyal faaliyetlerini anlatan Murat Koçak, Türk Metal Sendikası olarak eğitime verdikleri öneme vurgu yaptı. Bu doğrultuda sendikanın açtığı eğitim kurslarını tek tek anlatan Koçak, "Türk Metal Sendikası olarak eğitime karşı son derece hassasız. Bu nedenle üyelerimizin eğitimi başta olmak üzere aile ve çocukları için sosyal, kültürel eğitimler düzenliyoruz. Sendikamız özellikle öğrenci destekleme programları kapsamında Türkçe, Matematik ve İngilizce başta olmak üzere yabancı dil kursları düzenliyor. Bizde bu doğrultuda şube olarak elimizden geleni yapıyoruz" diye konuştu.

Kaymakam Metin Kubilay, Türk Metal Sendikası'nı eğitime verdiği katkılar nedeniyle kutlayarak, "Bizde Kaymakam olarak eğitim önceliğimiz diyoruz. Bu nedenle eğitime katkıda bulunan tüm kurum ve kuruluşlarımızı destekliyor ve kutluyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.