Kaymakam Kubilay’ın yeni ziyaretçileri gaziler oldu

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve Gaziler, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Metin Kubilay ise, gazilere teşekkür ederek,”Gazilerimiz ve aziz şehitlerimiz olmasaydı, bugün bizler burada olamazdık. Önceki gün vefat eden gazimiz başta olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı rahmetle anarken, gazilerimize de şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

Kaymakam Kubilay’ın yeni ziyaretçileri gaziler oldu
24 Ağustos 2013 Cumartesi 08:18

GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİLER

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve Temsilcilik Üyesi gaziler önceki gün görevine yeni başlayan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı ziyaret ettiler. Saat 11.30’da gerçekleşen ziyarette konuşan Hasan Hüseyin Yarlıgan, Kaymakam Kubilay’a hoş geldiniz diyerek, “Size hoş geldiniz ve görevinizde başarılar dilemek için ziyarete geldik. İnşallah görev süreniz boyunca başarılı çalışmalara imza atarsınız” dedi.

HUZURLU BİR ŞEKİLDE YAŞIYORSAK SİZLER SAYESİNDEDİR

Kaymakam Metin Kubilay ise kendisini ziyaret eden gazilere teşekkür ederek, “Önceki gün vefat eden gazimiz başta olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anarken, gazilerimize de şükranlarımızı sunuyorum. Bugün huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşıyorsak sizler ve şehitlerimizin sayesindedir. inşallah bundan sonra da sizlerle daha sıcak ve iç içe olacağız” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.