Kaymakam Kuzulu’dan Ertem’e ziyaret

Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’e iade-i ziyarette bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ertem “Sizleri ağırlamaktan onur duyuyorum. Umarım Çerkezköy ve yeni ilçe statüsü kazanan Kapaklı, modern bir bölge oluşturulmasını sağlayacak işbirliği içerisinde olacaktır” dedi.

Kaymakam Kuzulu’dan Ertem’e ziyaret
12 Ekim 2013 Cumartesi 07:53

Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’e bir iade-i ziyarette bulundu.

KAPAKLI KAYMAKAMINDAN ZİYARET
Belediye Başkanlığı Makamı'nda Kaymakam Kuzulu’yu ağırlayan Başkan Ertem ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kuzulu ise ziyaretinin bir iade-i ziyaret olduğunu vurgulayarak, “Başkanımız bizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak üzere ziyaret etmişti” dedi. Başkan Ertem ise Kaymakam Kuzulu’ya ziyaretten dolayı teşekkür ederek, “Kapaklı gibi yeni ilçe statüsü kazanan bir ilçemizde yepyeni bir yüz görmek bizleri fazlasıyla memnun etti” dedi.

ÇERKEZKÖY VE KAPAKLI BİRLİKTE OLMAYA DEVAM EDECEKTİR
Çerkezköy ve Kapaklı’nın resmi olarak ilişkilerinin kalmamasının işbirliği içerisinde çalışmalarına bir engel olmadığının altını çizen Ertem, “Bu işbirliği sadece Belediyeler arasında, Kaymakamlıklar arasında, kamu kurum ve kuruluşları arasında da gerçekleşebilir. Kapaklı Çerkezköy ile Çerkezköy ise Kapaklı ile düşünülmelidir.  Bu işbirliği bölgede modern, yaşanılabilir bir alan oluşturabiliriz” diye konuştu. Ziyaret sonrasında basına kapalı şekilde devam etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.