Kaymakam Metin Kubilay görevine başladı

Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları kararnamesi ile Sinop Gerze Kaymakamlığından Çerkezköy Kaymakamlığına atanan Metin Kubilay dün itibariyle yeni görevine başladı. Kaymakam Metin Kubilay’ı ilk mesai gününde makamında ziyaret eden İlçe Emniyet Müdürü Murat Kocabıçak ve Basın mensupları oldu. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Kubilay, yeni mesai gününün ilk saatlerinde kendisini yalnız bırakmayan İlçe Emniyet Müdürü Kocabıçak ve basın mensuplarına ayrı ayrı teşekkür etti.

Kaymakam Metin Kubilay görevine başladı
16 Ağustos 2013 Cuma 07:53

ZİYARET EDEN İLK İSİM İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ KOCABIÇAK OLDU
2013 Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları kararnamesi, ile Sinop Gerze Kaymakamlığı’ndan Çerkezköy kaymakamlığına atanan Metin Kubilay dün itibariyle yeni görevine başladı. İlk mesai gününden Kaymakam Metin Kubilay’ı ilk olarak İlçe Emniyet Müdürü Murat Kocabıçak ve Çerkezköy’de faaliyet gösteren yerel gazetelerin temsilcileri basın mensupları ziyaret etti. Dün itibariyle Çerkezköy’e gelen ve Çerkezköy’ü güzel bir ilçe olarak değerlendiren kaymakam Kubilay, “Gayet güzel bir ilçeyle karşılaştım ve inşallah hayırlı hizmetler olur. 15 Ağustos itibariyle yeni görevimize başladık. Çerkezköy’ümüzde hep birlikte birlik ve beraberlik içinde hayırlı hizmetler yapmak nasip olur. Bu anlamda öncelikle ilçeyi tanıyacağız ve daha sonra daha kapsamlı konuşma imkanımız olacak” dedi.
TÜM ÇERKEZKÖY HALKINA SEVGİ VE SAYGILARIMI İLETİYORUM
İlçe Emniyet Müdürü Murat Kocabıçak ve basın mensuplarının ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Metin Kubilay, “Sizlere çok teşekkür ediyorum. Görevime başlar başlamaz gelmenizden memnun oldum. Sizlerde bir kamu hizmeti yapıyor vatandaşlarımıza doğru haber ulaşması bakımından büyük bir emek harcıyorsunuz. Sizler aracılığıyla tüm Çerkezköy’de yaşayan vatandaşlarımıza sevgi ve saygılarımı iletiyorum. Bu bölgeye ilk defa geliyorum. Trakya’ya yakın olarak Armutlu’da 5 yıl görev yaptım. Daha sonra Sinop Gerze’ye tayin oldum ve orada da 5 yıllık görevimin ardından şimdi de Çerkezköy’deyim” diye konuştu.
GÜZEL BİR İLÇEDE İNŞALLAH GÜZEL HİZMETLER NASİP OLUR
Görev yaptığı bölgelerde basın mensuplarıyla sevgi ve saygıya dayalı olarak iyi ilişkiler içinde olduğunu sözlerine ekleyen Kubilay söyle devam etti; “Önemli hizmetlerin, vatandaşlara duyurulması gereken konuların sizlerin katkısıyla iyi şekilde duyurulabiliyor. Bu zamana kadar basın mensuplarının olumlu etkilerini gördük ve inşallah bundan sonra da olumlu etkilerini burada görürüz. Çerkezköy’e geldiğim andan itibaren ilk izlenimlerim çok güzel oldu. Çok güzel bir yerde inşallah güzel hizmetler olur. Vatandaşlarımıza sizler vasıtasıyla ulaşmamız mümkün olabiliyor. Duyurulması gereken kamu hizmetlerini sizler vasıtasıyla duyurabiliyoruz. Göreve yeni başlamışken ve ilk saatlerde bizi yalnız bırakmadığınız için tüm basın mensuplarına teşekkür ediyorum. İnşallah hem bizler için hem de tüm kurumlarımız ve ilçemiz için güzel hizmetler nasip olur”
BÖLGEYİ TANIDIKTAN SONRA İSABETLİ DEĞERLENDİRMELER YAPACAĞIZ
Eski görev yeri olan Sinop Gerze hakkında da konuşan Kaymakam Kubilay, “hızla büyüyen bir ilçeydi. Geçim kaynağı olarak tarım, balıkçılık ve turizm ağır basıyor. Aynı zamanda özellikle göreve başladıktan sonra sanayi kuruluşları artı ve tekstil sanayileri hızla büyümeye başladı. Son 3-4 yıl içinde hızlı bir gelişme gösterdi. Çerkezköy ve bölgeyi tanıdıktan sonra daha isabetli değerlendirmeler yapmamız mümkün olabilecek” bilgisini verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.