Kaymakamlıktan Yaz kabusuna sınırlama

Yaz aylarının kabusu haleni gelen mahalle düğünlerine Çerkezköy Kaymakamlığı’ndan sınırlama geldi.

Kaymakamlıktan Yaz kabusuna sınırlama
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
01 Mayıs 2024 Çarşamba 10:47

Her yaz yolları kapatıp,  gece geç saatlere kadar sonuna kadar açılmış müzik adı altında gürültüyle mahalleliyi rahatsız eden sokak düğünlerine nihayet Çerkezköy Kaymakamlığı tarafından sınırlama getirildi.

Çerkezköy Kaymakamlığından yapılan duyuruda “ Karayolları, Trafik, Çevre, Belediye ve diğer ilgili mevzuat hükümlerine aykırılık teşkil eden, genel olarak ulaşımı aksatan, ambulans, itfaiye, güvenlik ekiplerinin intikallerini engelleyen, aynı zamanda Vatandaşlarımızın yoğun şikayetlerine konu olan düğün, nişan, sünnet  v.b. etkinliklerin;

Düğün salonları, önceden belirlenmiş okul bahçeleri ile Belediye Başkanlığınca gösterilecek yerler haricinde cadde, sokak, park ve diğer kamusal alanlarda yapılmasına izin verilmeyecek,  Aksine davrananlar hakkında ilgili mevzuat ve 5442 sayılı İl İdaresi Kanunu uyarınca işlem yapılacaktır” denildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.