Kazak Gölü Mesire Alanı Geçici Olarak Kapatıldı

Tüm dünyada halk sağlığını tehdit eden yeni tip Kapaklı Belediyesi, salgına karşı aldığı tedbirlere bir yenisini daha ekliyerek Kazak Gölü Mesire alanını geçici olarak kapattı.

Kazak Gölü Mesire Alanı Geçici Olarak Kapatıldı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
23 Mart 2020 Pazartesi 11:22


Koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı tüm olanaklarını seferber eden ‘Her şey sağlığımız için’ düşüncesiyle tedbir ve çalışmalarını sürdüren Kapaklı Belediyesi, bazı vatandaşların yapılan tüm uyarıları dikkate almaması sonucunda Kazak Gölü Mesire Alanı’nı geçici süreliğine vatandaşların kullanıma kapattı.
“HER ŞEY SAĞLIĞIMIZ İÇİN”
Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Dünya ve ülke olarak hassas bir süreçten geçiyoruz. Yayılan ve ölümcül vakalara da yol açan salgın karşısında ilçe genelinde tedbirlerimizi en üst seviyeye çıkararak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yetkililer tarafından sık sık mecbur olunmadıkça evden çıkılmaması yönünde uyarılarda bulunuluyor. Tüm uyarı ve duyurulara rağmen bazı vatandaşlarımızın piknik yapmaya devam etmesi dolayısıyla önlemlerimizi arttırdık. Bu kapsamda Kazak Gölü Mesire Alanı’mızda denetimlerimizi sıklaştırdık ve vatandaşlarımızı da uyararak alanımızı boşalttık. Geçici bir süreliğine alanımızı vatandaşlarımızın kullanımına kapattık. Her şey sağlığımız için. Halkımızdan isteğimiz mümkün oldukça evlerinde kalmaları.” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.