Kentsel Tasarım ve Peysaj’da yeni ihale Ekim’de

Çerkezköy’ün ana arterlerinin görünümünü değiştirecek olan Kent Vizyon Projesinde, Atatürk ve Öztrak Caddeleri Kentsel Tasarım ve Peyzaj Uygulaması tekrardan ihaleye çıkıyor.

Kentsel Tasarım ve Peysaj’da yeni ihale Ekim’de
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
22 Eylül 2022 Perşembe 11:44

Mevcut yüklenicinin artan maliyetler karşısında projeden çekilmesinin ardından, Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tekrardan ihaleye çıkıyor.

Atatürk ve Öztrak  Caddeleri Kentsel Tasarım Peyzaj Yapım İşi kapsamında, 40.000,00 m2 Kaldırım Doğaltaş Kaplama ve 66.000 m2 Beton Kaldırım ve Yol İmalatı, 7.000,00 m2 Yeşil Alan ve Aydınlatma Çalışması Yapım işi tekrardan ihale edilecek.

Şu an için yüklenici firmanın projeden çekilmesinden sonra proje belediyenin kendi olanaklarıyla devam ediyor. Yeni ihale 06 Ekim 2022 saat 10.30’da Çerkezköy Belediye Başkanlığı İhale Komisyon Odası yapılacak. Yer  tesliminin ardından  projenin 240 takvim gününde tamamlanması planlanıyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.