Kilit Taş Yol Yapım ve Yağmur Suyu Hattı Çalışmaları Sürüyor

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, daha güvenli ve konforlu yollar ve sorunsuz altyapı için kent genelindeki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Fatih Mahallesi Sülün Sokak’ta kilit taş yol yapımı tamamlanırken, Pınarça Mahallesi Karadeniz mevkiinde yağmur suyu hattı ve kilit taş yol yapım çalışmaları devam ediyor.

Kilit Taş Yol Yapım ve Yağmur Suyu Hattı Çalışmaları   Sürüyor
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
01 Nisan 2023 Cumartesi 11:15

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Fatih Mahallesi Sülün Sokak’ta kilit taş yol yapım çalışmaları tamamlandı. Yanıkağıl Mahallesi Bağlık Sokak’ta ise kilit taş yol yapım öncesi yol açma çalışmaları devam ediyor.

YOL SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞTURULUYOR

Pınarça Mahallesi Karadeniz mevkiinde uzun yıllardır vatandaşları mağdur eden yol sorunu da çözüme kavuşturuluyor. Bu kapsamda bölgede aşırı yağışlarda meydana gelebilecek su baskını ve taşkın sorunlarını kalıcı olarak önlemek amacıyla yağmur suyu hattı yapımı devam ederken, vatandaşları çamur ve toz sorunundan kurtaracak kilit taş yol yapım çalışmaları da hızla sürdürülüyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.