Kıroğlu’ndan bir altın daha

Türkiye Büyükler ve Veteranlar Karate Şampiyonası’na Tekirdağ’ı temsilen katılan Murat Kıroğlu, 35-39 Yaş Veteranlar Kata dalında Türkiye Şampiyonu olarak altın madalya kazandı

Kıroğlu’ndan bir altın daha
04 Şubat 2013 Pazartesi 08:39

Türkiye Büyükler ve Veteranlar Karate Şampiyonası’nda Tekirdağ’ı temsil eden Murat Kıroğlu şampiyonadan altın madalya ile döndü.
ALTIN MADALYA İLE DÖNDÜ
24 Ocak tarihinde Sakarya Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda başlayan ve 40 bölgeden 323 sporcunun katıldığı Türkiye Büyükler ve Veteranlar Karate Şampiyonası’na Tekirdağ’ı temsilen katılan Murat Kıroğlu, 35-39 Yaş Veteranlar Kata dalında Türkiye Şampiyonu olarak altın madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.
DÜNYA ŞAMPİYONASI’NA KATILACAK
Dünya Shotokan Karate Federasyonu tarafından 5-7 Nisan 2013 tarihinde düzenleyeceği Dünya Şampiyonası’na katılacağını ifade eden Murat Kıroğlu, “Bu önemli turnuvadan önce ilk olarak Türkiye Şampiyonası’na katılıp hangi aşamada olduğumu görmek istedim” derken, kazandığı altın madalyadan ötürü son derece mutlu olduğunu dile getirdi.
BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİYDİ
Bu turnuvada aldığı derecenin kendisi için çok önemli olduğuna dikkat çeken Kıroğlu, “Hazırlık antrenmanlarıma devam edip performansımı arttırmayı hedeflemekteyim. Yapılacak Dünya Şampiyonası’na katılıp Tekirdağ’ı ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Karate sporunda elde ettiğim başarılar sonucu bölgeye sağladığım desteği değerli yetkililerimizden de bekliyorum” diye konuştu.
TRABZON’DAN 4 MADALYA İLE DÖNMÜŞTÜ
Türk Tekstil Vakfı METEM Tekstil Teknolojileri Alan Şefi Murat Kıroğlu,  08-09 Aralık tarihlerinde düzenlenen ve yurtdışından da olmak üzere toplam 700 sporcunun katıldığı Uluslar arası Trabzon Of Karate Şampiyonası’nda 1 altın, bir gümüş ve iki bronz madalya elde etmişti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.