Kıyafet Bağış Kampanyasına Katılan Okullara Teşekkür Belgesi Verildi

Kapaklı Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle ilçemiz genelindeki okullarda düzenlenen “Kıyafet Bağış Kampanyası” tamamlandı. Kampanyaya 22 okul katılım gösterirken, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, okulları ziyaret ederek teşekkür belgelerini takdim etti.

Kıyafet Bağış Kampanyasına Katılan Okullara Teşekkür Belgesi Verildi
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
15 Ocak 2022 Cumartesi 11:41

 “Giymiyorsanız getirin, ihtiyacı olanı sevindirin” sloganıyla hayata geçirilen ve on binlerce vatandaşa ulaşan Sevgi Eli Yardım Mağazalarında kıyafet sayısını artırmak ve toplumsal dayanışmayı sağlamak amacıyla Kapaklı Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında “Kıyafet Bağış Kampanyası” hayata geçirildi.

22 OKUL KATILDI

  • Kampanya kapsamında ilçemiz genelindeki okullarda duyurular yapıldı. Öğrenci, öğretmen ve velilerin yoğun ilgi gösterdiği kampanyaya şu okullar katıldı:
    Emine Penbeten Adal Anaokulu
    Sanayiciler İlkokulu
    Nazmiye Seyfettin Koçak Ortaokulu
    Yıldızkent Ortaokulu
    Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi
    İbn-i Sina İlkokulu
    Kapaklı Gazi Ortaokulu
    Pınarça İlk-Ortaokulu
    Cumhuriyet İlkokulu
    İrfan Fatma Mandalı İlkokulu
    Mehmet Elfide Erdegül İlkokulu
    Büyükşehir Belediyesi İsmet İnönü İlkokulu
    Oktay Sinanoğlu Anadolu Lisesi
    Karaağaç İlkokulu
    Karaağaç Atatürk Ortaokulu
    Şehit Emrah Çalkın İmam Hatip Ortaokulu
    Aziz Sancar Anadolu Lisesi
    Bahçeağıl İlk-Ortaokulu
    Yanıkağıl İlk-Ortaokulu
    Karanfil Anaokulu
    Başakşehir Koleji
    Şehit Songül Yakut Anaokulu

SEVGİ ELİ YARDIM MAĞAZALARINDA SERGİLENECEK

Toplanan kıyafetler tek tek kontrol edilerek, yıkama işlemine tabii tutulacak. Temiz ve kullanıma hazır hale getirilen kıyafetler ütülendikten sonra tasnif edilecek ve Sevgi Eli Yardım Mağazalarında sergilenecek. İhtiyaç sahibi vatandaşlar Sevgi Eli Yardım Mağazalarına gelerek ihtiyaçları doğrultusunda giyim eşyası temin edebilecek.

TEŞEKKÜR BELGELERİ TAKDİM EDİLDİ

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ve Başkan Yardımcısı Ruhi Özden kampanyaya katılan okulları tek tek ziyaret ederek, okul müdürlerine teşekkür belgelerini takdim etti. Başkan Çetin, “Eğitimcilerimizle işbirliği ve istişarelerimizi sürdürüyoruz. Yardımlaşma ve dayanışmanın güzel bir örneği olan Sevgi Eli Yardım Mağazalarımıza katkılarından dolayı okul müdürlerimize teşekkür belgelerimizi takdim ettik. Kampanyamıza katılan tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.