Kızılpınar’da asfalt çalışması devam ediyor

Çerkezköy Belediyesi ‘Kaliteli hizmet’ anlayışı çerçevesinde yol yapım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Ekipleri tarafından devam eden çalışmalar kapsamında geçiş noktalarında sıcak asfalt serimi ve onarımı gerçekleştiriliyor.

Kızılpınar’da asfalt çalışması devam ediyor
10 Kasım 2014 Pazartesi 07:40

 YOLLAR RAHATLAMAYA BAŞLADI

Uzun yıllar Kızılpınar’ın kanayan yarası haline gelen bozuk yollar, Çerkezköy Belediyesi tarafından elden geçiriliyor. Alt yapı çalışmaları tamamlanana kadar vatandaşın rahat etmesi adına geçici çözüm olarak serilen sıcak asfalt ve onarım çalışmaları Kızılpınar halkının yüzünü güldürmeyi başardı.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından özellikle Kızılpınar Mahallesi’nde yoğunlaştırılan çalışmalar Arda Sokak’ta sürdürüldü. Öncelikli olarak yoğun geçiş olan noktalarda sıcak asfalt serimi ve onarımının gerçekleştirildiğini belirten yetkililer Arda Sokak’la birlikte aynı şekilde Saygın Sokak, Bahar Sokak ve Hürriyet Caddesi’nde de çalışmaların devam ettiğini ifade ettiler.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.