Kızılpınar'da doğalgaz kurbanı

Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, beldeye doğalgaz gelmesi nedeniyle koç kurban etti. Kurban kesildikten sonra sevincini dile getiren Korkmaz, "Kızılpınar halkı üç ay içinde doğalgaz kullanımına başlayacak" dedi.

Kızılpınar'da doğalgaz kurbanı
14 Aralık 2010 Salı 00:00

Kızılpınar'da yapılan doğalgaz hattı kazı ve boru döşeme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Yaklaşık 20 günden beri devam eden çalışmalar için geçtiğimiz günlerde kurban kesen Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, "Kızılpınar halkı üç ay içinde doğalgaz kullanmaya başlayacak" dedi.
Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz beldesine doğalgazın gelişini kurban keserek kutladı. Doğalgaz çalışma alanında düzenlenen törende konuşan Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, "Kızılpınarımıza gelen doğalgaz tüm hemşerilerime ve bizlere hayırlı olsun. İnşallah 3 ay gibi kısa bir zaman sonra beldemizde doğalgaz kullanımı başlayacaktır. Tekrar hayırlı olmasını diliyorum ve burada kestiğimiz kurbanı da Allah kabul etsin diyorum" diye konuştu.
    Başkan Korkmaz'ın konuşmasının ardından okunan dualar eşliğinde koç kurban edildi. Kurban kesme törenine Başkan Faruk Korkmaz, Kızılpınar Belediye Meclis üyeleri ve Kızılpınarlılar'ın yanı sıra doğalgaz çalışmalarını sürdüren Binyapı İnşaat Firması yetkilileri ve Malkara Balabancık Belde Belediye Başkanı Şaban Sayılır ve beraberindeki Meclis Üyeleri de katıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.