KIZILPINAR'DA PARK 10 YILLIĞINA KİRAYA VERİLECEK

Kızılpınar Belediye Meclisi Ağustos ayı toplantısında Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'nın 10 yıllığına kiraya verilmesi kararlaştırıldı.

KIZILPINAR'DA PARK 10 YILLIĞINA KİRAYA VERİLECEK
05 Ağustos 2013 Pazartesi 08:47

Kızılpınar Belediye Meclisi Ağustos Ayı Toplantası yapıldı. Belediye Başkanı Faruk Korkmaz başkanlığında toplanan Kızılpınar Meclisi'nde iki gündem maddesi yer aldı. Gündem öncesi Meclis üyelerine yönelik çalışmaları değerlendirme konuşması yapan Başkan Faruk Korkmaz, iftar programı ve Ramazan Bayramı kutlama etkinlikleri hakkında da bilgi verdi.
SALI GÜNÜ İFTAR VERECEK
Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, ramazan ayı boyunca neredeyse hemen hergün vatandaşlarla birlikte iftar ettiğini dile getirerek, "Çok kıramayacağımız bir program olmadığı sürece her gün vatandaşlarımın sofrasına oturdum. Her akşam iftarımızı halkımızla yaptık, dertlerini dinledik onlarla birlikte yedik içtik. Bu arada erzak dağıttık."dedi. Başkan Korkmaz, Belediye olarak Meclis Üyeleri ile birlikte salı günü Kızılpınar'daki Trakyum Et Lokantası'nda iftar vereceklerini duyurarak, Bayram programını açıkladı. Başkan Korkmaz, Ramazan Bayramı nedeniyle Kızılpınar Belediyesi olarak bayramın ilk gününde saat 11.30 ile 13.00'de belediyede vatandaşlarla bayramlaşma programı yaptıklarını belirterek, tüm meclis üyelerini bayramlaşmaya davet etti.
PARK 10 YILLIĞINA KİRAYA VERİLECEK
Başkan Faruk Korkmaz daha sonra meclis gündemini görüşmeye açtı. İlk olarak Satılmış Besdil ve Müzeyyen Besdil'in imar talepleriyle ilgili verdiği dilekçe görüşüldü. Dilekçede 819 ada 1 parsel ve 817 ada 2 parselde bulunan yolun kaldırılarak 2 parsel için imar verilmesi talep edildi. Yapılan görüşmeler sonucunda Meclis, oy çokluğu ile bu talebi İmar Komisyonu'na havale etti. Başkan Faruk Korkmaz, "Komisyon görüşür bir karara varır. Sonra eylül meclisinde yeniden görüşürüz."dedi. Başkan Korkmaz daha sonra Meclisin son gündem maddesi olan Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'nın kiraya verilmesi konusunu görüşmeye açtı. Başkan Korkmaz, "Beldemizde 25 tane parkımız var. Ancak bu parklar arasında iş yapan tek park Muhsin Yazıcıoğlu Parkı, bu parkı değerlendirmeliyiz." açıklamasında bulundu. Yapılan görüşmelerin ardından Kızılpınar Meclisi Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'nın 10 yıllığına ihale yoluyla kiralalanmasına karar verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.