Kocabıçak Gazetecileri unutmadı

İlçe Emniyet Müdürü Murat Kocabıçak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde ilçemizde görev yapan basın mensuplarını unutmadı

Kocabıçak Gazetecileri unutmadı
12 Ocak 2013 Cumartesi 08:32

 Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Kocabıçak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilçemizde görev yapan Basın Mensuplarıyla bir araya gelerek Gazeteciler Günü’nü kutladı. Kocabıçak, basın mensuplarıyla Emniyet Müdürlüğü’nde bir araya gelirken, gerçekleşen sohbette Çerkezköy ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
GAZETECİLİK ZOR VE RİSKLİ BİR MESLEK
Ziyarette yaptığı konuşmada, Türkiye’de gazeteci olmanın zor ve aynı zamanda riskli bir meslek olduğunu dile getiren Kocabıçak, "Sizler vatandaşların haber alma özgürlüğünü yerine getirmek durumundasınız. Bunu yaparken çeşitli kurallara da uyma zorunluluğunuz var. Meslekte bazen sıkıntı da olabiliyor. Buna rağmen mesleğini yapan tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, kazasız, belasız, sıkıntısız bir şekilde işinizi yapmanızı dilerim" diye konuştu.
HER ZAMAN DESTEK OLUYORUZ
Kendilerinin de basın mensuplarına her zaman yardımcı olmaya çalıştığını ifade eden Kocabıçak, "Önemli olan çift taraflı iyi niyet. Hatalar yapılır ancak art niyet olmadıkça sıkıntı olmaz" dedi. Gayet keyifli bir atmosferde geçen ziyarette, basın mensupları da kendilerini unutmayan Kocabıçak’a teşekkürlerini iletti. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.