Kömür dağıtımında ne var?

Çerkezköy Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığı ile ihtiyaç sahibi ailelere Kapaklı'da kömür dağıtıldığını hatırlatan MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, "Bu kömürü kim, nasıl dağıtıyor. Kömür dağıtım ihalesi kime verildi?" diye sordu.

Kömür dağıtımında ne var?
21 Aralık 2010 Salı 00:00

"Kapaklı'da dağıtılan kömürler ile ilgili Kaymakam Beyi göreve davet ediyorum" diyen MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, "Bu kömürü kim dağıtıyor? Dağıtım işi nasıl verildi? Dağıtma işini alan firma  ihaleyi nasıl aldı, nasıl dağıtıyor? Kömürler tespit edilen kişilere gerçekten ulaşıyor mu? Şimdiye kadar kaç aileye kömür yardımı ulaştırıldı?" diye sorda.

KAMUOYUNU AYDINLATIN
    Konuyla ilgili yetkililerden doyurucu ve açıklayıcı bilgi beklediklerini belirten MHP İlçe Başkaın Mustafa Ordu, "Kaymakam Bey'den kamuoyunu aydınlatıcı bilgiler bekliyoruz" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.