Korkmaz Fevzipaşa'da

BBP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Faruk Korkmaz ve İlçe Başkanı Turan Demircan Meclis Üyesi Adayları ile birlikte Fevzi Paşa Mahallesi'nde seçim çalışmasına katıldı. Barbaros Caddesi üzerinde esnafı ziyaret eden Korkmaz, "Yan yana koyun tercihinizi yapın. BBP'den başka alternatif var mı?" dedi

Korkmaz Fevzipaşa'da
04 Mart 2014 Salı 07:12

BBP (Büyük Birlik Partisi) Çerkezköy İlçe Başkanlığı Fevzi Paşa Mahallesi'nde seçim çalışması programı düzenledi. Seçim çalışmasına Kızılpınar Belediye Başkanı ve BBP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Faruk Korkmaz, İlçe Başkanı Turan Demircan, Belediye Meclis Üyesi Adayları Habip Bilgin, Saim Ergin, Ahmet Koçak, Nurettin Turan, İslam Dal, Yılmaz Bulut, Ömer Arslan ile çok sayıda partili katıldı. Ziyaretler sırasında Barbaros Caddesi üzerinde işyerlerini dolaşarak esnafla görüşen Korkmaz, "Yan yana koyun tercihinizi yapın. BBP'den başka alternatif var mı?" diye konuştu.
BARBAROS CADDESİ'NDE ESNAF ZİYARET ETTİLER
BBP'liler Fevzi Paşa Mahallesi ziyaretlerine Barbaros Caddesi ile başladı. Caddeyi boydan boya dolaşan BBP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Faruk Korkmaz, esnafla tek tek görüştü, destek istedi. Esnafa 'Hayırlı işler' dileğinde bulunan Faruk Korkmaz, "Ben Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, şimdide Büyük Birlik Partisi'nden Çerkezköy Belediye Başkan Adayıyım. Desteğinizi bekliyorum" dedi ve ekledi. "İşler nasıl, sizler nasılsınız? Sağlığınız sıhhatiniz yerinde mi?" sorularını sorarken, "İyiyiz Başkanım" diye karşılık veren esnaflarla bir süre sohbet eden Korkmaz, "Sizler iyi olursanız Başkanda iyi olur" dedi. Esnafın tepkisinden memnun kalan Korkmaz, çevresindekilere dönerek, "Bakın millet kararını vermiş. Bizim yanımızda olduklarını görüyorum. Bizlerde onların yanında olacağız."dedi.
ÇAY MOLASI VERDİ
Esnaf ziyareti sırasında bir işyerinden gelen teklifi reddetmeyen BBP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Faruk Korkmaz, çay molası verdi. Partilileriyle birlikte bir süre dinlenip çay içen Korkmaz, daha sonra ziyaretlere devam etti. Büyük Birlik Partisi'nin seçimi kazanacağından emin olduğunu söyleyen Faruk Korkmaz, Ak Parti Adayı Ali Ertem'e de gönderme yaptı. Korkmaz, "Radyo programında yine bizi diline dolamış! Ee ne yapsın. Başka rakibi yok. Ben ona artık bir şey söylemiyorum. Ne yaparsa yapsın. Çerkezköy halkı kararını vermiş. İşte görüyorsunuz. Halk 30 Mart'da ona güle güle diyecek" ifadelerini kullandı.
Korkmaz'ın ziyaretleri sırasında Belediye Meclis Üyesi Adayları da broşür ve el ilanları dağıtarak destek verdi. Ziyaretler sırasında Başkan Adayı Faruk Korkmaz, yoldan geçen vatandaşlarla da durup sohbet etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.