KORKMAZ KAHVE TOPLANTILARINDA

BBP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Faruk Korkmaz, kahvehane toplantılarına ağırlık verdi. Korkmaz, her gün üç kahvede vatandaşlarla bir araya gelip, seçim çalışmasında bulunuyor. Korkmaz, "Tek çare Büyük Birlik. Bunu Çerkezköylü vatandaşlarım çok iyi görüyor. Her gittiğim yerde bunu görüyorum."dedi

KORKMAZ KAHVE TOPLANTILARINDA
12 Mart 2014 Çarşamba 07:58

Kızılpınar Belediye Başkanı ve BBP (Büyük Birlik Partisi) Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Faruk Korkmaz, kahve toplantılarına ağırlık vermeye başladı. Her gün üç kahve toplantısı yapan Başkan Faruk Korkmaz, "Tek çare Büyük Birlik Partisi. Bunu Çerkezköylü vatandaşlarım çok iyi görüyor. Her gittiğim yerde bunu görüyorum" dedi.
ESEN VE KÖŞEM KIRAATHANELERİNDE KONUŞTU
İlk olarak Gazi Osman Paşa Mahallesi'ndeki Esen Kıraathanesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkan Adayı Faruk Korkmaz, daha sonra Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde bulunan Köşem Kıraathanesi'nde toplantı düzenledi. BBP İlçe Başkanı Turan Demircan, Belediye Meclis Üyesi Adayları Habib Bilgin, Yılmaz Bulut ile birlikte kahvehane ziyaretlerinde bulunan Korkmaz, 30 Mart yerel seçimlerinin Çerkezköy için yeni bir umut olduğunu bunu vatandaşların değerlendirmesi gerektiğini söyledi. İlk olarak Esen Kıraathanesi'nde konuşan Başkan Faruk Korkmaz, "Artık tercih zamanı. Halkımızın yanlış yapmayacağına inanıyorum. Bizim neler yaptığımız Kızılpınar'da ortada. Kızılpınar'da yaptıklarımız Çerkezköy'de yok! Bir Kültür Merkezi Çerkezköy'de var mı? Yok! Kızılpınar'da var. Bugün diyorlarki Kültür Merkezi yapacağız. Düğün salonumuz var. İmkanı olmayan vatandaşımız ücretsiz düğününü yapıyor. Parası olan ise sadece 500 TL ödeyerek düğün yapıyor. Çerkezköy'de bir düğün salonunuz var mı? Yok! 350 kişilik Gençlik Merkezimiz var. Allahıma şükürler olsun gençlerimiz burada eğitim görüyor, sınavlara hazırlanıyor, sosyal faaliyetlerde bulunuyor. Çerkezköy'de böyle bir gençlik merkezi var mı? Bu da yok! Peki benim Çerkezköylüm bunlara nasıl oy verecek?" diye konuştu.
SABAH 8.00'DE İŞ BAŞI YAPACAĞIZ
Daha sonra Köşem Kıraathanesi'ne geçen Başkan Adayı Korkmaz ve beraberindeki Meclis Üyesi Adayları burada vatandaşlarla bir araya geldi. İlk olarak Korkmaz, projelerini anlattı. Korkmaz, burada Çerkezköy Belediyesi'nin 30 Mart'tan sonra sabah 8.00'da işbaşı yapan bir Belediye Başkanına kavuşacağını belirterek, "Çerkezköy 30 Mart'tan sonra sabah kalktığında kendisine 'Günaydın Çerkezköy' diyen, sabah 8.00'da işbaşı yapan bir başkana kavuşacak. Sabah 8.00'de geleceğiz bu kahvede oturup sizlerle sohbet edeceğiz. Sonra evlerinizde birlikte kahvaltı yapacağız. Vatandaştan kaçan değil, sürekli vatandaşın yanında olan bir başkan olacağız. Şimdi 4 belediye başkan adayını da yan yana koyun bir değerlendirin. MHP'yi, CHP'yi, AKP'yi yan yana koyun, bir de hilalle gülü koyun iyi bakın. Eminim tercihinizi doğru yapacaksınız. Artık Çerkezköy'ün vakit kaybetmeye tahammülü yok. Yeni bir Çerkezköy, geleceğe güvenle bakan bir Çerkezköy için 30 Mart'da oy kullanacaksınız. İnsanlara soğuk, tepeden bakan bir yönetime güle güle diyeceksiniz" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sanayici - 10 yıl önce
başkan helal olsun bütün dertleri ortaya koyuyorsun .çalışmalarınız cok iyi gidiyor tebrikler