Korkunç senaryo iddiası!

Geçtiğimiz günlerde yaptığı çıkış ile kendisine yönelik suikast hazırlığı imasında bulunan MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu kendisini öldürmesi için Şanlıurfalı bir tetikçinin tutulduğu iddia edilerek, "Eğer tetikci beni öldürmekten vazgeçip, eylemi gerçekleştirseydi Çerkezköy'de Türk-Kürt çatışmasının fitili ateşlenecek ve buna zemin hazırlanacaktı" iddiasında bulundu.

Korkunç senaryo iddiası!
13 Aralık 2010 Pazartesi 00:00

KURTLAR VADİSİ GİBİ!
    Kendisini dile getirdiği imar yolsuzlukları ile ilgili susturmak için bir 'İmha Ekibi'nin kurulduğunu ve Şanlıurfalı bir gencin kandırılarak, tetikciliğe zorlandığını öne süren Ordu, "Bu genci 6 ay Çerkezköy'de taşeronlar beslemişler, yedirmişler, içirmişler. Tetikci genç ile büyük patron hiçbir zaman karşı karşıya gelmemiş. Aradaki taşeron vasıtası ile bağlantı kurulmuş" iddiasını dile getirdi.
    Tutulan tetikcinin, kendisini tutanlara "Ordu'nun canına karşılık mal varlığınızın yarısını alırım" dediğini iddia eden Mustafa Ordu, "Tabii, bu patronların paraları da canları ve malları gibi tatlı. Tetikciye istediğini vermemişler ve bunun üzerine genç memleketine dönmüş" dedi.

UZUNHACI'DA 2 SEFER YOKLAMIŞ!
    Kendisini öldürmek için tutulan gencin aradaki taşeronlar tarafından 6 ay boyunca Çerkezköy'de misafir edildiğini, yedirilip, içirildiğini öne süren MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, 'Hatta bu genç Uzunhacı Köyü'nde çiftçilerimiz ile yaptığımız açık hava toplantısına gelmiş ve 2 kere yanıma yaklaşmış. Amacını benden ertesi güne randevu alıp, verilen işi bitirmekmiş. Yaptığımız görüşmede bunu bize kendisi anlattı" dedi.

TETİKCİ NEDEN VAZGEÇMİŞ?
    Tetikcinin neden vazgeçtiğini de anlatan Ordu, "Bu arkadaş taşerondan mal varlığının yarısını istemiş. Onlarda malları gibi paraları da tatlı olduğu için vermemişler. Parayı vermeyince genç, 'Siz bana işi yaptırıp, PKK'nın üzerine atacaktınız' demiş ve memleketine kaçmış" dedi.

EVLİ DEĞİLİMKİ KARIM DUL KALSIN!
    "Adam öldürmek yetim hakkı yemeye, fakir fukaranın hakkını yemeye benzemez" diyen MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, "Bu konu artık yargıda. Benim düşünecek fazla birşeyim yok. Evli değilim ki karım dul, çocuklarım öksüz kalsın. Taşeron tutan, tetikci tutanlar düşünsün" dedi.    
Tetikciyi tutan taşeronla işi ihale eden asıl patronun ismini söylemeyen MHP İlçe Başkanı Ordu, "Konu artık yargıda. Bekleyip, göreceğiz" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.