Korodan huzurevi sakinlerine konser

Çerkezköy Belediyesi Türk Müziği Korosu Etiler Huzurevi sakinlerine verdiği konser ile büyük beğeni topladı. Huzurevinin seçkin dinleyicilerine mini bir konser veren Çerkezköy Türk Müziği Korosu, konserin ardından büyük alkış aldı

Korodan huzurevi sakinlerine konser
15 Ocak 2013 Salı 08:23

Etiler Huzurevi sakinlerine konser veren birçok korunun olduğunu belirten Etiler Huzurevi sakinleri, şimdiye kadar kendilerine konser veren korolar içinde en kalitelisinin Çerkezköy Türk Müziği Korosu olduğunu ifade ederken, huzurevi sakinleri koronun söylediği Türk Müziği'nin ölümsüz parçalarına hep birlikte eşlik ettiler.
KORODA KİMLER VAR?
Sunuculuğunu Vahdettin Tan'ın yaptığı koroda kanunda Leven Gülez, kemanda Namık Aydın, Udda Fatih Sütçüler, ritimde Halil Kelebek, Bendirde Fikriye Gencebay yer alırken, koro isimlerden oluştu: Fatma Aybars, Neşe Sofuoğlu Akay, Seyhan Gabralı, Bütel Günay, Cansu Fidan, Serhan Muştu, Nilgün Sütçüler, İnci Yılmaz, Müzehher Girgin, Havud Ak, Rojda Eryılmaz, Oktay Aybars, Hayrettin Danyeli, Ufuk Korooğlu, Fikret Puza, Cengiz Özkaran, Vahdettin Tan, Cumhur İşlek ve Fikret Ersoy.
TEŞEKKÜR ETTİLER
Çerkezköy'ün adını yaptığı sanatsal etkinliklerle duyuran Çerkezköy Belediyesi Türk Müziği Korosu yetkilileri, böyle bir organizasyonu gerçekleşmesinde emeği geçen Belediye Başkanı Ali Ertem ile Koro Şefi Fahrihan Ünsal ile koroda görev alan ses ve saz sanatçılarına teşekkür ettiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.