Koroğlu Hukuk ve Danışmanlık Bürosu açıldı

Avukat Merve İnci Koroğlu’nun sahibi olduğu Koroğlu Hukuk ve Danışmanlık Bürosu Atatürk Caddesi Barutlar İş Merkezi’nde açıldı.

Koroğlu Hukuk ve Danışmanlık Bürosu açıldı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
10 Ocak 2024 Çarşamba 12:01

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Çetin, Tekirdağ Barosu Başkanı Egemen Gürcün, AK Parti eski Milletvekili Ayşe Doğan, Çerkezköy CHP Belediye Başkan Aday Adayları Cengiz Memiş, Özgür Sönmez, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As ve çok sayıda davetlinin katılımı ile Atatürk Caddesi Barutlar İş Merkezi Kat:2 adresinde açılışı yapılan Koroğlu Hukuk ve Danışmanlık Bürosu sahibi Avukat Merve İnci Koroğlu, “Yaklaşık 2 yıldır İstanbul’da avukatlık yaptıktan sonra doğduğum, büyüdüğüm Çerkezköy’e dönerek Hukuk Büromu açıyorum. Açılışımıza atılan ve bu mutlu günde bizleri yalnız bırakmayan herkese arı ayrı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Açılışta birer konuşma yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Tekirdağ Barosu Başkanı Egemen Gürcün, AK Parti eski Milletvekili Ayşe Doğan da genç Avukat Merve İnci Koroğlu’na yeni ofisinin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunarak, bol kazançlar dilediler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.