Kötü bir mağlubiyet aldık

Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz, Pazar günü deplasmanda oynanan Halide Edip Adıvarspor maçı ile ilgili bir basın açıklaması düzenledi. Korkmaz "Çerkezköyspor bu ligde kalacaktır" ifadelerini kullandı

Kötü bir mağlubiyet aldık
19 Mart 2014 Çarşamba 07:56

ATAKLARIMIZ OLDU, SKORU BULAMADIK
Halide Edip Adıvar maçının önemli bir maç olduğunu ifade eden Ahmet Korkmaz "Geçen hafta Edrinespor bize konuk olmuştu. 90 dakika boyunca Edirne'nin düzgün bir atağı yoktu fakat şansız bir şekilde mağlup olduk. Bu hafta Halide Edip Adıvar'a konuk olduk. Halide Edip Adıvar gerek bütçe gerek maddi durum olarak bizden üstün bir takım. Bu maç hem onlar için hem de bizim için önemli bir maçtı. Geçen haftaki mağlubiyetten sonra Yalova Spor ile olan puan farkımız 5 puana düşmüştü. Halide Edip Adıvar maçına çıkarken Polat'ın sakatlığı haricinde takımda bir eksiğimiz yoktu. İlk 30 dakika gol bulmak adına elimizden geleni yaptık. İyi ataklarda bulunduk ancak skor bulamadık. İlk yarının sonlarında ceza sahası içerisinde rakip futbolcunun kalecimiz tarafından düşürülmesi sonucu penaltı oldu. Kalecimiz sarı kart gördü ve penaltı gole çevrildi. İlk yarıyı 1-0 mağlup tamamladık" dedi.
KÖTÜ BİR MAĞLUBİYET ALDIK
Sezon başından beri böyle bir maç ile karşılaşmadıklarını dile getiren Korkmaz " İkinci yarının başlarında ceza sahamızda stoperimiz Abdi'nin yapmış olduğu hatadan dolayı kalecimiz ceza sahası dışına kadar çıkmak zorunda kaldı ve topa elle müdahale ederek ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü ve oyun dışı kaldı. Yedek kalecimiz Enes oyuna girdi. Hemen 7 dakika sonra tekrar ceza sahası içinde rakip futbolcu yere düştü. Penaltı kararı çıktı ve durum 2-0 oldu. Sonrasında yine el ile oynamamız sonucunda 3. penaltı pozisyonu oldu ve durum 3-0'a geldi. Gerçekten ilk defa böyle bir maç başımıza geldi. Sonrasında takım moralmen çöktü. Kontra ataklarla gol bulmaya çalıştık. Son dakikalarda sol kanattan gelişen atakta ceza sahasında topla buluşan rakip futbolcu durumu 4-0'a getirdi ve kötü bir mağlubiyet aldık " ifadelerini kullandı.
KALAN 4 MAÇTA İYİ SONUÇLAR ALACAĞIZ
Çerkezköyspor'un kalan maçlarında iyi performans sergileyerek sezonu son ikinin üzerinde tamamlayacağının altını çizen Korkmaz "Yalova Spor'un da enterasan bir şekilde Keşan Spor'u 3-0 yenmesi ayrıca bir üzüntü oldu ve puan farkı 2'ye düşmüş oldu. Yalova'nın Keşan gibi bir takımı 3-0 yenmesi nasıl açıklanır bilemiyorum. Özellikle bir Trakya takımından böyle darbe yemek hiç hoş bir şey değil. Maalesef futbolda böyle şeyler oluyor. Ama ne yaparlarsa yapsınlar Çerkezköyspor kalan 4 maçından en iyi şekilde puanlar alarak sezon sonu son ikinin üzerinde sezonu tamamlayacaktır" dedi.
BİZ İŞİMİZE BAKACAĞIZ
Hakemlerin iyi bir maç yönettiğini söyleyen Korkmaz "Skora ve penaltılara bakılırsa hemen insanların aklına hakemler gelebilir. Bu zamana kadar hep hakemlerden sıkıntı çektik. Fakat bu maçta hakemler çok iyi bir maç yönettiler. Verilen 3 penaltıda ve  kırmızı kart kararı da haklı bir karar. Dolayısıyla kendi hatalarımızdan dolayı 4-0'lık bir mağlubiyet aldık. Artık önümüze bakacağız. Haftaya üniversite sınavları olduğu için maçlar Salı gününe ertelendi. Lüleburgaz Spor ile evimizde oynayacağız. Bu maçtan mutlaka galip gelmemiz gerekiyor. Yalova da Dikilitaş ile evinde oynayacak. Biz işimize bakacağız. Elimizden gelenin en iyisini yaparak sezon sonunda son ikinin üzerinde olacağız" dedi.
SON 4 MAÇ ŞÖYLE
Çerkezköyspor önümüzdeki hafta Lüleburgaz Spor ile oynayacağı maça, sakatlığı süren Polat ve Halide Edip Adıvar maçında kırmızı kart gören kaleci Murat'ın dışında tam kadro çıkacak. Temsilcimiz Çerkezköyspor'un son 4 hafta da kalan maçları ise şu şekilde: Çerkezköyspor-Lüleburgaz, Çanspor-Çerkezköyspor, Çerkezköyspor-Armutluspor, Vefaspor-Çerkezköyspor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.