Kozuva: “Üyelerimize Yardımcı Olmaya Hazırız”

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Çerkezköy Kapaklı ve Saray’da bulunan üyelerine önemli bir çağrıda bulundu. Kozuva geleceğin ticaretinin dijital pazarlamave e-ticarette olduğuna dikkat çekerek “bu konuda üyelerimize yardıma hazırız” dedi.

Kozuva: “Üyelerimize Yardımcı Olmaya Hazırız”
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
12 Kasım 2021 Cuma 13:51

Kozuva yaptığı yazılı basın açıklamasında şu bilgilere yer verdi:

“Dijital Trakya Projesine yeniden dikkat çekmek istiyorum. Bu projeyi çok önemsiyorum. Üyelerimizi ısrarla bu süreci yakalamaya davet ediyorum. Burada en önemli husus, Trakya Kalkınma Ajansı, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın da içinde bulunduğu Trakya Bölgesindeki 26 Oda ve Borsa’nın ortağı olduğu Trakya ABİGEM A.Ş. aracılığı ile KOBİ’lerimize dijitalleşme yolunda ihtiyaç duydukları desteklerinücretsiz sağlanıyor olmasıdır.”

Ücretsiz Bu Hizmeti Kaçırmayın

Süleyman Kozuva, dünyaya açılmanın en kolay ve en etkili yolu haline gelen dijital pazarlama ve e-ticarete geçiş konusunu çok önemsediklerine bir kez daha vurgu yaparak şunları kaydetti:

“Dijital pazarlamaya geçiş yapabilen firmalarımız çok kısa bir sürede işletmelerin sınırlarını aşarak dünyanın dört bir yanına satış yapabilecek seviyeye gelmektedir. Bu anlamda KOBİLERİMİZ e-ticaret ve e-ihracat alt yapısı ve dijital platform üyeliğini ücretsiz olarak bir yıl süreyle alabilmektedir. Bu süre üyelerimiz için gerçekten bulunmaz bir fırsattır. Çünkü aldıkları profesyonel destek “Dijital Trakya Projesi”desteğidir. Bu projeden istifade etmek isteyen firmalarımıza ücretsiz yol gösterilmekte, hizmet verilmekte ve dijital pazarlama ve e-ticaret sistemine geçişleri sağlanmaktadır.

Kendi başına bu sistemi kurmak için birçokprosedürgerekirken burada sadece bir müracaatın yeterli olduğuna işaret eden Süleyman Kozuva: “Bu bağlamda şimdiye kadar bizim de dâhil olduğumuz 26 Oda ile birlikte projeye imza atılmış ve yaklaşık bin KOBİMİZ e-ticaretle tanışmıştır. İstiyoruz ki bu sayı bu süreçte en az iki katına çıksın. İstiyoruz ki değerli üyelerimiz arasında dijital pazarlama ve e-ticarete geçmeyen firma kalmasın. Bu konuda bize yapılan müracaatlarda da biz üyelerimize yardımcı olmaya ve onları doğru adrese yönlendirmeye hazırız” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.