Kozuva'dan Ertem'e gönlüm sizinle

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı'nın seçim ziyaretleri kapsamında geldiği Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nda Başkan Süleyman Kozuva, Belediye Başkan Adayı Ali Ertem'e "Belki bunu söylemem doğru olmayacak ama gerçekten gönlüm sizinle. Allah utandırmasın" diyerek destek verdi.

Kozuva'dan Ertem'e gönlüm sizinle
10 Mart 2014 Pazartesi 07:16

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı seçim ziyaretlerini sürdürüyor. Ak Parti seçim çalışmaları kapsamında son olarak ÇTSO'yu  (Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası) ziyaret etti. Ziyaret sırasında Ak Parti Belediye Başkan Adayı Ali Ertem'e hayırlı olsun temennisinde bulunan ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva, "Belki bunu söylemem doğru olmayacak ama gerçekten gönlüm sizinle. Allah utandırmasın" diyerek destek verdi.
AK PARTİ ÇTSO'YU ZİYARET ETTİ
Ak Partililer, İlçe Başkanı Reşat Bahar, Çerkezköy Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Ali Ertem, Veliköy Belediye Başkanı ve Çerkezköy Belediye Meclis Adayı Hanifi Belindir, Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Adayları, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ÇTSO'yu ziyaret etti. ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva, Meclis Başkanı Taha Ülker, Başkan Yardımcısı İsmail Akın ve Mustafa Seçkin ile Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri Ak Partilileri misafir etti.
TADİLAT HAYIRLI OLSUN
Ziyaret sırasında ÇTSO'da kısa bir süre önce gerçekleştirilen tadilat çalışmaları nedeniyle Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve Yönetim Kurulu Üyelerini kutlayan Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Ali Ertem, "Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Çerkezköy'ün en önemli sivil toplum örgütü. Böyle önemli bir örgütü ziyaret etmek bizim için çok önemli. Hayırlı olsun. Emek veren kimlerse çok güzel olmuş. Böyle güzel bir yerde sorunsuz ve iyi bir yönetim sürdürmenizi diliyorum. İki dönemdir Belediye Başkanıyım. Kısmet olursa 3. dönem olarak talip oldum. Cenab-ı hak nasip etmişse halkımızın da teveccühü ile 3. dönem olacak. Yoksa iki dönemde bitecek. İnşallah hakkımızda hayırlı olsun" dedi.
GÖNLÜM SİZİNLE
ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, misafirlerine 'Hoşgeldin' dedikten sonra Ak Parti Belediye Başkan Adayı yeniden olan Ali Ertem'e  destek verdi. Kozuva, "Belki bunu söylemem doğru olmayacak ama gerçekten gönlüm sizinle. Allah utandırmasın. İnşallah çok güzel şeyler olacak. Daha çok hizmet edersiniz" diye konuştu. Kozuva'nın adından Meclis Başkanı Taha Ülker de Başkan Ali Ertem'e başarılar dileğinde bulundu.
Ziyaret sırasında Ak Parti'nin yeni İlçe Başkanı Reşat Baharda kısa bir konuşma yaptı. Bahar, "9 gün önce İlçe Başkanlığı görevine geldim. İki gün önce yönetimimizi oluşturarak, görev bölümü yaptık. Biz de Yönetim Kurulu olarak partimizin seçimden başarıyla çıkması için elimizden geleni yapacağımıza ant içtik" dedi. Başkan Ertem, daha sonra ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker'in talebi üzerine yeni dönem için Çerkezköy'de düşündüğü projelerini anlattı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
selami koç - 10 yıl önce
evet kozuva destek vermeniz şık olmamış.gizli ortaklığınız su yüzüne çıktı.şimdiye kadar hiç bir sivil toplum kuruluşu başkanı aleni siyasetçilere desteğini açıklamamıştı.şaibeli oldunuz
Avatar
.. - 10 yıl önce
normaldir.ticaret odası seçimlerinde de gönüller birdi:)ne de olsa ortaklar...ne yaparsın..:)
Avatar
mert kozlu - 10 yıl önce
neden böyle bir desteği tüm partilere değilde sadece akp ye veriyon başkan.aranızda bir çıkar ilişkisimi var?
Avatar
55 - 10 yıl önce
kozuva kimin çerkezköy için çalışacağını bildiği için destekliyor chp gelsin de çerkezköy yerindemi saysın.
Avatar
59 - 10 yıl önce
fabrikasına ortak heralde destekleyecek! vay halimize vay
Avatar
kozuva derhal istifa - 10 yıl önce
kozuva sizi sadece akp görüşlü üyelermi destekledi yani resmen aranızda bi pazarlık var hem yönetimi zan altında bırakıyorsun hem kendi üyülerini zan altında bırakıyorsun bi akp listesine bak hizaya gel sendemi onlar gibi cıkarcısın ali başkanada akpya simdiden çerkezköyde geçmiş olsun secimi kaybetmişlerdir ak partiye oy yok
Avatar
esnaf - 10 yıl önce
tso na kayitli bir esnaf olarak,beni temsil makaminda oturan birisi bu türden açiklama yapamaz...tso başkaniysan tarafsiz olacaksin...ali ertem le olan ortakliklariniz bizi ilgilendirmez..senin işin siyaset yapmak değil,senin işin odayi tarafsiz bir şekilde yönetmek...akp nin listesini ali ertem le birlikte mi hazirladiniz yoksa...kendi listen gibi sahipleniyorsun...geçin bu işleri...herkes işini yapacak,siyasetçi siyaset,oda başkani da oda başkanliği...
Avatar
55'E - 10 yıl önce @55
55 rumuzlu arkadaşa sorular;bir belediye başkani başkanlik maaşiyla siliviride villa,eşine jip,oğluna spor araba,özel üniversitelerde çocuklari okutmak gibi harcamalari yapabilirmi?bir belediye başkani 2004-2009 yillari arasinda 20 den fazla sefer yurtdişina valilik izni olmadan gidebilirmi(modova,rusya,ukrayna gibi ülkeler)??bir belediyede çalişanlar ve meclis üyeleri dahil,hatta başkan dahil yakinlar çalişiy mi?işe alinir mi???cevapla bunlari ondan sonra ak partili ol...