KROS’TA METİN SEÇKİN ORTAKOLU’NUN BÜYÜK BAŞARISI

Elde ettiği başarılar ile Çerkezköy’ü gururlandıran Metin Seçkin Ortaokulu Kros Takımı Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti.

KROS’TA METİN SEÇKİN ORTAKOLU’NUN BÜYÜK BAŞARISI
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
07 Şubat 2024 Çarşamba 11:34

Tekirdağ’da düzenlenen atletizm yarışmalarında Koşu’da Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkekler kategorisinde Tekirdağ şampiyonu olan Metin Seçkin Ortaokulu, Kuşadası’nda düzenlenen Kros müsabakaların da ise Erkekler kategorisinde Bölge şampiyonu olurken, Kızlar kategorisin de ise 4. Olarak büyük bir başarıya imza attılar.

Metin Seçkin Ortaokulu Müdürü Arif Zenginal, Müdür Yardımcısı Adnan Özcan ve Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa Göksu ile birlikte Çerkezköy  Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret eden başarılı sporcular, hedeflerinin Isparta’da yapılacak olan Kros Türkiye finallerinde Çerkezköy ve Tekirdağ’ı en iyi şekilde temsil etmek olduğunu ifade ettiler.

Elde ettikleri başarılar ile atletizm dalında Çerkezköy’ün başarı ile temsil eden Metin Seçkin Ortaokulu Kros Takımını tebrik eden ve Türkiye finallerinde yarışacak olan Erkek Takımına başarılar dileyen Akay, “Genç sporcularımızın başarıları bizleri gururlandırdı. Metin Seçkin Ortaokulu Kros Takımını ve öğretmenlerini kutluyorum, başarılarının devamını diliyorum. İnşallah bu gençlerimizin arasında kros ve atletizmin diğer dallarında Türkiye, Avrupa, hatta Dünya şampiyonları çıkar ve ülkemizi başarı ile temsil ederler. Isparta’da yapılacak olan Türkiye finallerinde Metin Seçkin Ortaokulu Erkek Kros Takımımıza başarılar diliyorum. Gönlümüz onlar ile” dedi.

Ziyaretin sonunda Metin Seçkin Ortaokulu Kros takımına hediyeler veren Akay daha sonra başarılı sporcular ve okul idarecileri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.