Kuaförlere güzellik eğitimi

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Tekirdağ Kuaförler Odası, kuaför ve berberlere yönelik bir eğitim toplantısı gerçekleştirdi.

Kuaförlere güzellik eğitimi
11 Aralık 2010 Cumartesi 00:00

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Tekirdağ Kuaförler Odası’nın ortaklaşa düzenlediği eğitimde Tekirdağ Kuaförler Odası Başkanı Mustafa Kahraman ve Mesleki Eğitim bünyesindeki güzellik salonu işletmecileri, Çerkezköy’deki berber ve kuaför esnafına eğitim belgelendirme ve meslek hakkında bilgi verdi.
    Tekirdağ Kuaförler Odası Başkanı ve aynı zamanda Ankara Kuaförler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kahraman, eğitimle ilgili yaptığı açıklamada, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile birlikte güzellikle ilgili konularla ilgili olarak 9308 sayılı mesleki eğitim kapsamı dışında bulunan meslekler hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlediklerini ifade etti.
    Çerkezköy Belediye Nikâh Salonu’nda gerçekleştirilen eğitimde Tekirdağ Kuaförler Odası Başkanı Mustafa Kahraman ve Mesleki Eğitim bünyesindeki güzellik salonu işletmecileri Çerkezköy’deki berber ve kuaför esnafına eğitim belgelendirme ve meslek hakkında bilgi verdi. Eğitimin organizatörlerinden Çerkezköy Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Bozdağ bilgilendirme toplantısına katılan Tekirdağ Kuaförler Odası Birliği’ne teşekkür etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.