Kültür Evi’nden Halk Müziği konseri

Çerkezköy Türk Müziği Kültür Evi Derneği tarafından Çerkezköylülere keyifli bir Halk Müziği konseri sunuldu. 4 sanatçıdan oluşan Müzik ziyafetinde protokol ve davetliler sanatçıları sergiledikleri performanslarının ardından dakikalarca ayakta alkışladı

Kültür Evi’nden Halk Müziği konseri
07 Kasım 2014 Cuma 08:50

KATILIM YOĞUN OLDU

Çerkezköy Türk Müziği Kültür Evi Derneği tarafından Türk Halk Müziği Korosu sergilendi. Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen programda Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcı, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Halk Eğitim Merkezi Müdür Vekili Necmi Akman, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir, Çerkezköy Türk Hava Kurumu Şube Başkanı Mustafa Zümbül, TMS Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

EMEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Çerkezköy Türk Müziği Kültür Evi Derneği Başkanı Ali Günal Kahramanoğlu programın açılış konuşmasında, dernek kuruluşunu ve derneğin kurucu üyelerini tanıttı. Kahramanoğlu, “Biz Çerkezköy’de uzun yıllar çalışan buranın ekmeğini suyunu yiyip, içen insanlarız.  Gelmiş geçmiş kültür adına katkıda bulunmuş tüm Belediye Başkanlarına teşekkür ediyoruz. Kültür adına başından beri bu işte lokomotif olan Halk Eğitim Merkezimiz var.  Bu noktada da Halk Eğitim Merkezi Müdürümüze ve halk eğitime çok fazla önem veren ve peşini bırakmayan Kaymakamımız Metin Kubilay’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

BİR ÇATI OLUŞTURARAK ADINI KÜLTÜR EVİ KOYDUK

Kahramanoğlu, konuşmasının sonunda ise, “Çerkezköy’de halk müziğinin, tiyatronun ve halk oyunlarının ayrı bir yeri var. Bizde  tiyatroda Tahsin Saroğulu ve Ercan Sönmez hocamızla, Halk Oyunlarında Mehmet Günay Gökçe hocamızla bir çatı oluşturarak adını Kültür Evi koyduk” açıklamasında bulundu.

DAKİKALARCA ALKIŞLANDILAR

Çerkezköy Türk Müziği Kültür Evi Derneği Başkanı Ali Günal Kahramanoğlu’nun konuşmasının ardından birbirinden güzel müzikler ve türküler konuklar için seslendirilirken, sanatçıların performansları dakikalarca konuklardan ve protokolden alkış aldı.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
uğur - 10 yıl önce
çok güzel bir dinletiydi,emeği geçenlere teşekkür ederim.yeni dinletilerde buluşma dileği ile.