Kupaları Teslim Edildi

2019-2020 sezonu Tekirdağ Mehmet Karatepe Süper Amatör Ligi’nde şampiyon olarak ilçemizin gurur kaynağı olan spor kulüplerimiz Kapaklıspor, Kapaklı Sitespor ve Karaağaçspor’a kupaları teslim edildi.

Kupaları Teslim Edildi
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
12 Ekim 2020 Pazartesi 12:54


Kupa teslim töreninde konuşan ve takımlara kupalarını takdim eden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin,  Bölgesel Amatör Lig’e yükselen Kapaklıspor, U-15 Ligi şampiyonu Kapaklı Sitespor ve 1.Amatör Küme’ye yükselen Karaağaçspor kulüplerinin başkanları, yöneticileri, teknik heyeti ve futbolcularını tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.
 
Kazak Gölü Kır Bahçesi’nde düzenlenen kupa teslim törenine Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Kaya, Kapaklıspor Kulüp Başkanı Nizamettin Çoban, Kapaklı Sitespor Kulüp Başkanı Ersan Yalçın Karamehmetoğlu, Karaağaçspor Kulüp Başkanı Eray Güner, Gazi Tarık Cür, federasyon ve kulüp yöneticileri katıldı.
“TEBRİK EDİYOR, BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM”
Törende bir konuşma gerçekleştiren Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin,  “Takımlarımızı, futbolcularımızı ve emeği geçenleri tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Önemli olan gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarmak, onlara etik kuralları öğretmek, takım ruhunu aşılamak ve başarıları kalıcı hale getirmek. Sitespor takımımız alt yapıya verdiği önem ve yetiştirdiği futbolcularla Trakya’da bir numara. Kapaklıspor’un 19.3 yaş ortalamasıyla, Kapaklı’nın evlatlarıyla bu kupayı kazanması da ayrı bir sevinç. ” dedi.
“GENÇLERİMİZE SAHİP ÇIKMAK İÇİN NE YAPMAMIZ GEREKİYORSA YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Alt yapıya büyük önem verdiğini belirten Başkan Çetin, “Gençleri kötü alışkanlıklardan kurtaracak, iyi alışkanlıklar aşılayacak bir bakış açısı oluşturalım istiyoruz. Bu bağlamda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile bir protokol imzaladık. Okul bahçelerimize halı saha kazandırıyoruz. Karaağaç’a bir okulumuzun bahçesine kapalı spor salonu yapacağız. Tenis sahaları da yapacağız. Sporun her dalında takımlar kuruyoruz. Başarıyı kalıcı hale getirmek için, gençlerimize sahip çıkmak için ne yapmamız gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz. Başarı, kazanılan şampiyonluklar o zaman amacına hasıl olacak. Belediye bünyemizde Gençlik ve Spor Müdürlüğü kurduk. Gençlerimize sporun yanı sıra kültürel faaliyetlerde de öncülük yapacağız.” dedi.
Başkan Çetin konuşmasının ardından 2019-2020 sezonu Tekirdağ Mehmet Karatepe Süper Amatör Ligi’nde şampiyon olarak ilçemizin gurur kaynağı olan spor kulüplerimiz Kapaklıspor, Kapaklı Sitespor ve Karaağaçspor’a kupalarını takdim etti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.