KURBAN PAZARI BAYRAM SONUNA KADAR AÇIK

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi vatandaşların kurbanlıklarını rahatça almaları ve kesimi yapabilmeleri için her yıl olduğu gibi bu yılda Çerkezköy Belediyesi tarafından, Pınarça Yolu üzerindeki Kurbanlık Hayvan Satış ve Kesim Yeri’nde hazırlıkları tamamlanarak, kurbanlık hayvan satan esnafların ve vatandaşların kullanımına açıldı.

KURBAN PAZARI BAYRAM SONUNA KADAR AÇIK
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
08 Temmuz 2021 Perşembe 11:15

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Hafta başından itibaren kurbanlık hayvan satan esnaflarımız çadırlarını kurmaya ve hayvanlarını getirmeye başladı” dedi.
  BAYRAM SONUNA KADAR AÇIK KALACAK
    “Kurbanlık hayvan satan esnafımızın ve vatandaşlarımızın sorunsuz bir bayram geçirmesi için Kurban Satış ve Kesim Yerimizdeki hazırlıklarımızı tamamladık” diyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Hem vatandaşlarımızın hem de kurban satıcılarımızın sorunsuz bir bayram geçirmesi için Kurban Satış ve Kesim Yerimizdeki hazırlıklarımızı tamamlayarak, esnafımızın ve halkımızın kullanımına açtık. Hijyen kurallarına uygun olan kesim yerimizde bayram boyunca vatandaşlarımıza hizmet vereceğiz. Kurban Satış ve Kesim Yerimiz vatandaşlarımızın ve esnafımızın su, tuvalet gibi ihtiyaçlarına cevap verebilmektedir. Ayrıca Kurban Kesim Yerimizin üzerini çatı ile kaplıdır” açıklamasında bulundu.
 90 ESNAF YER AYIRTTI
  Çerkezköy Belediyesi Kurban Kurbanlık Hayvan Satış ve Kesim Yeri’nde kurbanlık hayvan satmak için yaklaşık 90 esnafın başvuruda bulunduğu ve yer ayırttığı belirtilerken, bunların 70 tanesinin büyükbaş, 20 tanesinin ise küçükbaş hayvan satacağını beyan ettiği kaydedildi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.