Kurban satış ve kesim yeri hazır

Pınarça Yolu üzerinde bu yıl da kurulacak olan Kurban Satış ve Kesim Yeri’ndeki düzenleme çalışmalarının tamamlandı ve kurbanlık hayvan satıcılarının gelmeye başladığı.

Kurban satış ve kesim yeri hazır
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
22 Haziran 2022 Çarşamba 11:26

Çerkezköy Belediyesi Kurban Satış ve Kesim Yeri’ndeki çalışmalar hakkında bilgi veren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Kurban Satış ve Kesim Yerimizdeki düzenleme çalışmalarımızı tamamladık. Çalışmalar çerçevesinde Kurban Satış ve Kesim Yeri’nin eksikliklerini gidererek, dezenfekte edip yeniledik. Alanımızın zeminine malzeme sererek, yer işaretlemelerini yaptık. Su hattının da elden geçirildiği, mescid, bay ve bayan tuvaletler ile banyo imkanının bulunduğu Kurban Satış ve Kesim Yeri’nde, Kurban Bayramı süresince vatandaşlarımızın olası su kesintilerinde sıkıntı yaşamamaları için koyduğumuz su deposunun bakımını yaptık. Aydınlatmamızı elden geçirdik ve otopark alanımızı düzenledik. Kurban Satış ve Kseim Yerimize gelecek olan kurbanlıkların kontrolü için Veterinerimizi görevlendirerek, alandaki güvenlik önlemlerimizi aldık” ifadelerini kullandı.

ÇADIRLAR KURULMAYA BAŞLANDI

Kurban Satış ve Kesim Yeri’nde hayvan satıcılarının çadırlarını kurmaya başladıklarını sözlerine ekleyen Akay, “ 24 Haziran Cuma günü itibari ile Kurban Satış ve Kesim Yerimiz vatandaşlarımızın girişine açılacak. Hem vatandaşlarımızın hem de kurban satıcılarımızın sorunsuz bir bayram geçirmesi için Kurban Satış ve Kesim Yerimizi hazırladık. Hijyen kurallarına uygun olan kesim yerimizde Kurban Bayramı boyunca vatandaşlarımıza hizmet vereceğiz” açıklamalarında bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.