Kurtuluşun 100. Yılı için koşuldu

Çerkezköy Belediyesi tarafından Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 99. yılı ve Çerkezköy’ün düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı nedeni ile düzenlenen 8. Geleneksel Kurtuluş Koşusu yüzlerce sporcunun katılımı ile yapıldı.

Kurtuluşun 100. Yılı için koşuldu
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
29 Ekim 2022 Cumartesi 20:14

Çerkezköy Cumhuriyet Meydanı önünden start alan koşu Atatürk Caddesi istikametine devam ederken, sporcular Narin Kavşağı’ndan dönerek yeniden Çerkezköy Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı önünde 8. Kurtuluş Koşusu’nu tamamladılar.

2 kategoride yapılan 8. Kurtuluş Koşusu’nda Kadınlar Kategorisi’nde Ümmühan Şahin 1’inci olurken; Gamze Altınbaş 2’nci, Yağmur Makbule Erdem ise 3’üncü oldu. Erkekler Kategorisi’nin 1.’si Ömer Faruk Uğurlu olurken; Abdullah Yıldız 2’nci, İsa Bölüm ise 3’üncü oldu. Kurtuluş Koşusu’nun tamamlanmasının ardından dereceye giren sporculara ödüllerini Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay verdi.

Ayrıca Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen 8. Kurtuluş Koşumuza katılan tüm atletlere tişört ve anı madalyası hediye edilirken; 8. Kurtuluş Koşusu’na Başkan Akay da katılarak, parkuru tamamladı. Kurtuluş Koşusu’na katılan herkese teşekkür eden Akay, kentimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yıldönümünü kutladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.