Kuruluşun 97. yılı Salgın tedbirleri Kapsamında kutlandı

Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 97’nci ve Çerkezköy’ün düşman işgalinden kurtuluşunun 98’inci yıldönümü kentimizde pandemi tedbirleri çerçevesinde ve büyük bir coşku ile kutlanıyor.

Kuruluşun 97. yılı Salgın tedbirleri Kapsamında kutlandı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
29 Ekim 2020 Perşembe 12:54


Çarşamba gün Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenklerin konulması ile başlayan kutlamalar Perşembe günü Çerkezköy Kaymakamlığı bahçesindeki etkinliklerle devam etti.

   Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, 3. Zırhlı Tugay Komutan Vekili Piyade Kurmay Albay Yasin Aytekin, Belediye Başkanımız Vahap Akay ve Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Örenci’nin tebrikleri kabulü ile başlayan etkinlikler, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile devam etti. Programda daha sonra Cerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 97’nci ve Çerkezköy’ün düşman işgalinden kurtuluşunun 98’inci yıldönümü dolayısı ile bir konuşma gerçekleştirdi.
HEYECANIMIZI BU SENE PANDEMİ KURALLARI ALTINDA YAŞIYORUZ
   “Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 97’nci ve Çerkezköy’ün düşman işgalinden kurtuluşunun 98’inci yıldönümünde herkesi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum” diyerek konuşmasına başlayan Akay, “İki coşkuyu aynı günde yaşadığımız bugünde bitmeyecek, tükenmeyecek cumhuriyet coşkumuzu, heyecanımızı bu sene pandemi kuralları altında yaşıyoruz. Sağlıklı ve güzel günlerde coşku ve heyecanımızı el ele, kol kola, yan yana meydanlarda buluşarak elbet kutlayacağız, elbet sonsuza kadar yaşayacağız” dedi.
Akay’ın konuşmasının ardından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı günün anlam ve önemine dair şiir ve kompozisyonların okunması ile devam etti. Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’ın konuşmasının ardından, kutlama programı halkoyunları gösterileri ile sona erdi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.