Kurumlar Vergisi Rekortmeni Tredaş’a ödül verildi

TREDAŞ Yönetim Kurulu Başkanvekili Ahmet Erdoğan, “Her yıl 70-80 milyon TL yatırımıyla Trakya Bölgemizde ilk sırada yer alan kurumumuzun, kurumlar vergisinde de birinci olması bizi mutlu etti” dedi

Kurumlar Vergisi Rekortmeni Tredaş’a ödül verildi
03 Aralık 2014 Çarşamba 08:01

Tekirdağ’ın 2012 Yılı Vergilendirme Dönemi, Kurumlar Vergisi ve Yıllık Gelir Vergisi Rekortmenlerine, Maliye Bakanı Sayın Mehmet Şimşek tarafından gönderilen ödülleri, Vali Ali Yerlikaya tarafından teslim edildi.

Tekirdağ Valiliği’ndeki törene Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanvekili Ahmet Erdoğan katıldı.

Tekirdağ’da 2012 Vergilendirme Dönemi Yıllık Kurumlar Vergisi ödeyen kurumlar sıralamasında; 11.173.786,84 TL tahakkuk eden vergi ile birinci olan Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. adına Yönetim Kurulu Başkanvekili Erdoğan’a ödülü Vali Yerlikaya tarafından takdim edildi.

Vali Yerlikaya, Erdoğan’ı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

TRAKYA’DA ÇAĞDAŞ BİR ELEKTRİK ŞEBEKESİ OLUŞTURMAK İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR

TREDAŞ Yönetim Kurulu Başkanvekili Ahmet Erdoğan da açıklamasında, 2012 yılında özelleşen TREDAŞ’ın Trakya genelinde şebeke ve tesis yatırımlarını 3-4 katına çıkardığını bildirdi. Erdoğan, şöyle konuştu:

“2012 yılında özelleşen TREDAŞ, Trakya genelinde şebeke ve tesis yatırımlarını 3-4 katına çıkararak, Trakya bölgesinde çağdaş bir elektrik şebekesi oluşturmak için çalışmaktadır. IC Holding’e bağlı enerji grubu olarak, hedefi olan kaliteli ve kesintisiz enerji dağıtımını 1.500 kişilik kadrosuyla en üst düzeye çıkarmak için çalışmaları sürdürüyoruz. Her yıl 70-80 milyon TL yatırımıyla Trakya Bölgemizde ilk sırada yer alan kurumumuzun, kurumlar vergisinde de birinci olması bizi mutlu etti. Bu plaket, bizim çalışma azmimizi daha da arttırarak, geleceğe emin adımlarla yürümemizi sağlayacaktır.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.