KURUMLARIN 2014 ÇALIŞMASI MASAYA YATIRILDI

Çerkezköy Altyapı Koordinasyon Kurulu Kasım Ayı Toplantısı Belediye Fen İşleri Müdürlüğü'nde gerçekleştirildi. Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş başkanlığında yapılan toplantıda, altyapı çalışması yapan kurumların 2014 çalışmaları görüşüldü

KURUMLARIN 2014 ÇALIŞMASI MASAYA YATIRILDI
16 Kasım 2013 Cumartesi 08:04

Çerkezköy Altyapı Koordinasyon Kurulu Haziran Ayı Belediye Fen İşleri'nde yapıldı. Belediye Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş başkanlığında toplanan kurulun gündeminde Gazdaş, Tredaş, Telekom, Emniyet ve Belediye'nin 2014 çalışmaları vardı. Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş,  ilk olarak gündem maddeleri hakkında kurul üyelerine bilgi verdi. Altyapı Koordinasyon Toplantısı'na Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş dışında, Çerkezköy Belediyesi'nden Fen İşleri Müdürlüğü Harita Mühendisi Ersan Bahtiyar, İnşaat Mühendisi Yunus Yılmaz, Su ve Kanalizasyon Müdür Vekili Faruk Şen, Türk Telekom Çerkezköy İşletme Şefi Ogün Çelik, GAZDAŞ Trakya Bölgesi Doğalgaz A.Ş. Yapım İşletme Şefi Kıvanç Türkmez, TREDAŞ Çerkezköy İşletme Müdürlüğü'nden Taylan Görücü, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden MOBESE Sorumlusu Polis Memuru Suat Kahve katıldı.

TREDAŞ BAĞLIK MAHALLESİ'NE BAŞLAYACAK
Altyapı Koordinasyon Kurulu'nun ilk gündem maddesi TREDAŞ'ın elektrik hatlarını yer altına alması oldu. TREDAŞ Fatih Mahallesi ve Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde yürüttüğü elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmalarını tamamladığı belirtildi. Yaz ayları içerisinde yürütülen çalışmaları tamamlayan TREDAŞ'ın 2014 yılı programında Bağlık Mahallesi olduğu kaydedildi. TREDAŞ yetkilileri 2014 yılında elektrik hatlarının yer altına alınması ve şebeke modernizasyonu ve yeni trafo çalışmalarıyla ilgili programın Bağlık Mahallesi ile devam edeceğini söyledi. TREDAŞ yetkilileri, bu arada çalışmaları tamamlanan Fatih Mahallesi ve Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde kazılan kanalların kaplamasına ilişkin çalışmalarında sürdüğünü söyledi. Yetkililer, 10 gün içerisinde elektrik hatları için açılan kanalların kapatılacağını kaydetti.

GAZDAŞ YÜZDE 99'UNU TAMAMLADI
Altyapı Koordinasyon Kurulu'nda konuşulan bir başka konu GAZDAŞ'ın Çerkezköy'deki doğalgaz boru hatları döşeme çalışmaları oldu. GAZDAŞ yetkilileri, Çerkezköy'de doğalgaz hatlarının yüzde 99'unun tamamlandığını belirterek, 2014 yılında herhangi bir altyapı çalışması palanlanmadığını kaydetti. GAZDAŞ, 2014'te sadece abone bağlantı çalışmaları yapacak.

ANADOLU LİSESİ'NE KAVŞAK
Çerkezköy Belediyesi'nin faaliyetleriyle ilgili olarak ise Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş, kurul üyelerine bilgi verdi. Gümüş, TREDAŞ yetkililerinden Anadolu Lisesi'nin yanında bulunan trafoların deplase edilmesini isteyerek, bölgeye yapacakları kavşak hakkında açıklamalar yaptı. Gümüş, trafoların deplase olmasının ardından kavşak çalışmalarına hemen başlayacaklarını kaydetti.

19 ARALIK'TA BELİRLENECEK
Bu arada Çerkezköy Belediyesi'nin 2014 altyapı çalışma programı ise 19 Aralık 2013 tarihinde belirlenecek. Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş, Fen İşleri birimlerinin bölgelerden çıkaracağı altyapı çalışmalarıyla ilgili raporların 19 Aralık tarihinde değerlendirmeye alınarak, 2014 programını bunun sonrasında çıkaracaklarını kaydetti.

EMNİYET İLE ORTAK PROJE
Altyapı Koordinasyon Kurulu'nda konuşulan son konu ise Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Çerkezköy Belediyesi işbirliğinde yürütülen KGYS (Kent Güvenlik Yönetim Sistemi) ve TEDES (Trafik Elektronik Denetleme Sistemi) projesi oldu. Projeye ilişkin cihaz deneme çalışmalarının Emniyet Müdürlüğü'nce yürütüldüğünü belirten Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş, "KGYS ve TEDES sistemi ile ilgili cihazların şu anda denemeleri yapılıyor. Şartname oluşturulduktan sonra bize verilecek. Projenin ihalesini yapacağız." açıklamasını yaptı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.