Kuş ve Çalışkan’dan Kaymakam Kubilay’a ziyaret

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş ile Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Recep Çalışkan, Kaymakam Kubilay’ı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.

Kuş ve Çalışkan’dan Kaymakam Kubilay’a ziyaret
05 Ekim 2013 Cumartesi 07:43

SİVİL TOPLUM VE ODALARLA İÇ İÇE OLMALIYIZ
Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş ile Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Recep Çalışkan, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Metin Kubilay her iki ziyaretçisine de teşekkür ederek, “Çerkezköy’ü hep beraber güzel hizmetlerle daha güzel bir seviyeye getirmek için çalışacağız. Ben şoför arkadaşlarıma kazasız belasız bir ömür diliyorum. Bizler her zaman Sivil Toplum Örgütleri ile odalarla iç içe olmalıyız. Her zaman onları önemsiyoruz” diye konuştu.

HİZMETTE BİRLİKLİK GEREKİR

Sağlık sektörünün önemli bir sektör olduğuna değinen Kubilay, “Hizmette birliktelik gerekir. Çerkezköy, günden güne büyüyen bir ilçe. Sağlık alanında da önemli kuruluşlardan önemli hamleler geliyor. Tabi burada amacımız halkımıza daha iyi bir hizmet sunabilmek” dedi.

EL ELE ÇERKEZKÖY’Ü İYİ NOKTALARA TAŞIYACAĞIZ

Kaymakam Metin Kubilay’ın ardından söz alan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yaşar Kuş ise, “Kaymakamımız gelmeden önce kariyerine baktım ve başarılarla dolu olduğunu gördüm. Böyle başarılı bir kaymakamın ilçemizde görev yapması çok gurur verici bir olay. İnşallah el ele gönül göle Çerkezköy’ü daha iyi noktalara getireceğiz” diye konuştu.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ
Ziyarette konuşan bir diğer isim ise Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan oldu. Recep Çalışkan, Kaymakam Kubilay’a yeni görevinde başarılar dileyerek hem yeni yapılan hastane hem de çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ziyaret iyi niyet temennilerinin ardından sona erdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.