Kuş'tan Çetin'e teşekkür

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'na yaptığı maddi ve manevi katkılarından dolayı Çetin Group Genel Koordinatörü Ahmet Çetin'e, Oda Başkanı Yaşar Kuş tarafından bir 'Teşekkür Belgesi' verildi.

Kuş'tan Çetin'e teşekkür
11 Aralık 2010 Cumartesi 00:00

MADDİ VE MANEVİ DESTEK VERDİ
    Çetin Group Genel Koordinatörü Ahmet Çetin'i Oda'nın girişinde karşılayan Oda Başkanı Yaşar Kuş, "Çetin Group Genel Koordinatörü Ahmet Çetin, Çerkezköy'den Türkiye'ye ve dünyaya açılan başarılı bir işadamı. Kendisi ile gurur duyuyoruz. Başarılı bir işadamı olmasının yanısıra Odamızın her zaman maddi ve manevi olarak yanında yer almış bir büyüğümüzdür. Kendisine verdiği desteklerden ötürü çok teşekkür ediyoruz, şükranlarımızı sunuyoruz. İnşallah verdiği destekler bundan sonra da devam eder" dedi.

HERKES TAŞIN ALTINA ELİNİ KOYSUN
    Oda Başkanı Kuş'un konuşmasının ardından kısa bir konuşma yapan Çetin Group Genel Koordinatörü Ahmet Çetin, "Burası hepimizin. Hepimizin taşın altına elini koyması, sahip çıkması lazım" dedi.
    Oda Başkanı Yaşar Kuş'un ve ekibinin sürekli proje üretmesini, üyelerin karşısına projeler ile çıkmasını isteyen Çetin Group Genel Koordinatörü Ahmet Çetin, "Projelerinizin, planlarınızın, yol haritalarınızın olması lazım. Unutmayın, 'Bin adım bir adımla başlar.' Takım çalışmasına, ekip ruhuna önem verin. Takımınız, çalışmanız ne kadar iyi olursa o kadar başarılı olursunuz" dedi.

DOĞRU İŞLER YAPIN
    "Liderin işi doğru işleri yapmak, alt kadronun işi işleri doğru yapmak" diyen Çetin Group Genel Koordinatörü Ahmet Çetin, "Sizler doğru işler yaptıkca arkanızdaki destek te artacaktır. Yeter ki doğru işleri belirleyin ve yapın" dedi.

İYİ NİYETLİ DAVRANDIK
    Odanın üyelerden 600-700 bin TL alacağının olduğunu belirten Oda Başkanı Yşaar Kuş, "İyi niyetli davrandık, üyelerimizi zor durumda bırakmamak istedik fakat önümüze bu mali tablo çıktı. Bundan sonra mali tabloyu düzelteceğiz, herşey daha iyi olacak" dedi.

TAŞINACAKLAR
    Yeni aldıkları yere kısa süre içinde taşınacaklarını da kaydeden Oda Başkanı Yaşar Kuş, katkı ve desteklerinden ötürü Çetin Group Genel Koordinatörü Ahmet Çetin'e bir kez daha teşekkür etit.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.