KUTLAMALARDA HANDE YENER RÜZGARI ESTİ

Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 99. ve Çerkezköy’ün düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıldönümünü kentimizde büyük bir coşku ve heyecan içerisinde kutlandı. Kutlamalar çerçevesinde Kentpark’ta sahne alan sevilen sanatçı Hande Yener birbirinden güzel şarkılarını Çerkezköylüler için seslendirdi.

KUTLAMALARDA HANDE YENER RÜZGARI ESTİ
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
30 Ekim 2022 Pazar 19:21

Çerkezköy Belediyesi’nin Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında saat 19.30’da Cumhuriyet Meydanı’nda Fener Alayı düzenlendi. Binlerce Çerkezköylü ellerinde Türk bayrakları ve meşalelerle marşlar eşliğinde Cumhuriyet Meydanı’ndan Kent Park’a yürüdü. Daha sonra sevilen sanatçı Hande Yener saat 20.30’da sahneye çıkarak birbirinden güzel şarkılarını Çerkezköy halkı için seslendirdi. Konser sırasında sahneye çıkarak ünlü sanatçıya çiçek takdim eden Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Bu soğuk Çerkezköy akşamını muhteşem enerjinizle ve birbirinden güzel şarkılarınızla ısıttınız. Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 99’uncu ve Çerkezköy’ümüzü düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yıldönümünde bizlerle birlikte olduğunuz için tüm hemşerilerim adına size teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.