Kutlu Doğum Haftası hazırlıkları başladı

Çerkezköy İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Kutlu Doğum Haftası Etkinliklerini Hazırlama Platformu, geçtiğimiz hafta ilk toplantısını Çerkezköy Polis Evi'nde gerçekleştirildi

Kutlu Doğum Haftası hazırlıkları başladı
03 Mart 2014 Pazartesi 07:27

PLATFORM OLUŞTURULDU
Çerkezköy İlçe Müftüsü Yusuf Tuna, Kutlu Doğum Haftası Platformu oluşturmak için toplanıldığını ifade ederek, "İstişare Kurul Toplantımızı daha önce yaptık. 2 Nisan Çarşamba bir daha yapmayı düşünüyoruz. Bugün toplanmamızın sebebi, Kutlu Doğum Haftası'nın yaklaşmasıdır. 14-20 Nisan tarihlerinde Kutlu Doğum Haftası kutlanıyor. Bu bağlamda Müftülüklerinde birtakım hazırlıklar yapması gerekiyor. Bu yüzden bugün toplandık. Kutlu Doğum Haftası’ndaki etkinlik ve programlarımızı düzenlemeden önce sizlerle fikir alışverişi yapalım istedik. Böylelikle daha verimli bir düzenleme yapabiliriz. Bir Kutlu Doğum Haftası Platformu oluşturacağız. 55 kişi olan istişare grubumuzdan 30 kişi çağırarak bir Kutlu Doğum Haftası Platformu oluşturalım dedik. Bunun haricinde 18 Mart Şehitler Günü, orada da bir program yapacağız. Bunun da fikirlerini alacağız" ifadelerini kullandı ve ardından etkinlik ile ilgili yapılacaklar konuşuldu.

ETKİNLİK PROGRAMI KONUŞULDU
Çerkezköy İlçe Müftülüğü önderliğinde düzenlenecek olan Kutlu Doğum Haftası etkinlik programı için şu konular görüşüldü. Kutlu Doğum Haftası ile ilgili faaliyet türü ve davet gibi işler için afişlerin asılması, pankartların asılması, bilboard ve raketlerin asılması, davetiyelerin dağıtımı konuşuldu. Etkili programlar olarak programlar için önceden pankart, arka fon ve kırlangıç bayraklarının hazırlanması, ziyaretler için esnaf ziyaretleri ve kurum, kuruluş ziyaretleri konuşuldu. Yine faaliyet türü davet olan Kutlu Doğum Haftası'na davet için fikirler sunuldu. Hutbe okunması ve indirimli taşıma ve esnaf indirim kampanyası konusu tartışıldı. Hatim okunması ve ziyaret olarak cezaevi ziyaretleri, özürlü öğrenci ziyaretleri ve hasta ziyaretleri konuşuldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.