Larva ve uçkun mücadelesi devam ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Veteriner İşleri Şube Müdürlüğü’nün larva ve uçkun mücadelesine destek olmak amacı ile Çerkezköy Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından alınan Larva ve Uçkun İlaçlama aparatları da kullanılmaya başlandı.

Larva ve uçkun mücadelesi devam ediyor
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
05 Temmuz 2021 Pazartesi 12:40


Çerkezköy Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından larva ve uçkun mücadelesinde kullanılması amacıyla alınan larva ve uçkun ilaçlama aparatlarının kullanılmaya başlandığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Belediyemiz bünyesine kattığımız son model larva ve uçkun mücadele aparatları ile daha hızlı ve seri şekilde sulak alanlar ile yeşil alanları ilaçlayacağız” dedi.
  PERİYODİK ARALIKLAR İLE SÜRECEK
  Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Veteriner İşleri Şube Müdürlüğü’nün de larva ve uçkun ile mücadele çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Akay, larva, uçkun ve zararlı haşereler ile mücadelenin yaz boyunca kararlılıkla sürdürüleceğini sözlerine ekledi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.