Maceracı Ekibi Tekirdağ’da

Ekranların sevilen programlarından Maceracı’nın bu haftaki durağı Tekirdağ olurken, Çerkezköy ve Kapaklı’dan da görüntülerin yer aldığı program 17 Ocak tarihinde saat 21.45’te ekranlarda olacak

Maceracı Ekibi Tekirdağ’da
11 Ocak 2013 Cuma 08:14

Samanyolu TV’de yayınlanan Maceracı adlı programın yapımcılarının durağı bu kez Tekirdağ oldu. 8 gün boyunca Tekirdağ’ın birçok bölgesinde çekim yapan Maceracı ekibi, Çerkezköy ve Kapaklı’dan da çeşitli görüntüler alırken, programın yapımcısı Mustafa Gözüm, Tekirdağ’a ilk kez geldiklerini ve buna değdiğini belirtti. Ekip çekimler esnasında Veliköy’e de uğrarken, ÇESİAD Yönetim Kurulu Üyesi Sait Tabala da ekibi öğle yemeğinde ağırladı.
17 OCAK’TA EKRANLARDA OLACAK
Maceracı’nın Tekirdağ’a yer verdiği bölümü 17 Ocak tarihinde saat 21.45’te ekranlarda olacak.
BU HAFTAKİ DURAK TEKİRDAĞ OLDU
Maceracı programının 12 yıldır yayında olduğunu ve bu süre içinde ülkenin birçok noktasında çekim yaptıklarını hatırlatan Mustafa Gözüm, Tekirdağ’a ilk kez geldiklerini kaydederek, "Ekip olarak her hafta Anadolu’nun bir bölgesinin kültürünü, tarihini, insanlarını, güzelliklerini ekrana taşımak için yollardayız. Bu haftaki durağımız da Tekirdağ oldu" dedi.
GELDİĞİMİZE DEĞDİ
Televizyoncuların genellikle Tekirdağ’da çok fazla malzeme bulamayacaklarını düşündüğü için Tekirdağ’a gelmediklerini vurgulayan Gözüm, "Biz bu imajı kırmak için geldik. Türkiye’de, bizim insanımızın yaşadığı yerde güzellik olmayan hiçbir yer yoktur. Tekirdağ’ın da birçok güzelliği var. En başında biz de önyargıyla bakıyorduk ancak geldiğimize de gerçekten değdi. Ayrıca, Trakya’da gelmediğimiz tek il Tekirdağ idi" diye konuştu.
BİRÇOK BÖLGEDE ÇEKİM YAPTILAR
Program için Tekirdağ’ın çeşitli noktalarında çekim yaptıklarını kaydeden Mustafa Gözüm, "Çekimlerimizi Tekirdağ merkez, İnecik Köyü, Kapaklı, Marmaracık, Çerkezköy ve Karacakılavuz’da gerçekleştirdik. İnecik’te Burma Sucuğunu, Tekirdağ merkezde Tekirdağ Köftesi’ni, Kapaklı’da Kazak Gölü Mesire alanını ve Karaccakılavuz’da da doğal ortamında peynir tatlısının yapımını görüntüledik. Bunlar dışında diğer bölgelerden de detay alarak çekimlere devam ettik" ifadelerine yer verdi.
KEŞKE DAHA ÖNCE GELSEYDİK
Gözüm ayrıca, 12 yıllık süre zarfında daha önce Tekirdağ’a gelmemeleri ile ilgili olarak, "Geçen bu kadar zamana yazık olmuş. Keşke daha önce gelseydik" diye konuştu. Maceracı programının Türkiye’de en fazla seyredilen Anadolu magazin programı olduğunu dile getiren Gözüm, "Bu ilgi bizi gerçekten çok mutlu ediyor" dedi.
SAİT TABALA’DAN MACERACI EKİBİNE YEMEK
Maceracı ekibi, öğlen yemeğinde ÇESİAD Yönetim Kurulu Üyesi Sait Tabala’nın konuğu olurken, Tabala da ekibi Veliköy’de ağırladıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.