Mağlubiyetlerin sorumlusu Orhan Gencer değildir

Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz, haftalık düzenlediği basın toplantısında Yeni Çanspor karşısında alınan mağlubiyeti değerlendirdi. Yeni Çanspor karşısında ilk 15 dakika etkili bir oyun sergilediklerini belirten Korkmaz, “15 dakikadan sonra ne olduysa birden oyundan düştük ve farklı bir yenilgi aldık. Çok açık söylüyorum, Orhan Hoca belki de şimdiye kadar çalıştığım en iyi hocaydı. Herkes iyi bilsin ki, aldığımız mağlubiyetlerin sebebi Orhan Gencer hocamız değildir. Herkes şapkasını önüne alıp düşünmelidir” dedi.

Mağlubiyetlerin sorumlusu Orhan Gencer değildir
13 Aralık 2013 Cuma 07:34

İLK 15 DAKİKA ÇOK ETKİLİ OYNADIK
Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz, haftalık düzenlediği basın toplantısında Pazar günü alınan farklı mağlubiyeti değerlendirdi. Kendileri için büyük önem taşıyan Yeni Çanspor karşılaşmasına iyi başladıklarını ve ilk 15 dakika maçı kazanabilecek bir oyun sergilediklerini ifade eden Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz,”Geçtiğimiz haftalarda aldığımız mağlubiyetler neticesinde takım üzerinde oluşan hava bozukluğu Yeni Çanspor maçına oldukça olumsuz yansıdı. İlk 15 dakikadan sonra ne olduğunu açıkçası anlayamadık ve takımımız son derece kötü bir oyun sergilemeye başladı. İlk yarı geçtiğimiz maçlarda olduğu gibi çok basit 2 gol yedik ve soyunma odasına 2-0 mağlup gittik. İkinci yarı Oğuz gerçekten gereksiz bir kırmızı kart gördü. Oğuz’un oyundan atılmasıyla işimiz daha da zorlaştı ve rakibimiz 2 gol daha bularak karşılaşmadan farklı galip ayrıldı. Onları tebrik ediyoruz, kazanmak için ellerinden geleni yaptılar. Ligde şimdiye kadar oynadığımız en iyi takımlardan biriydi Yeni Çanspor. Ancak bu, elbette ki bizim çok ağır bir mağlubiyet aldığımız gerçeğini değiştirmiyor” dedi.
EMRAH VE DENİZ İLE YOLLAR TAMAMEN AYRILDI
Ligin ilk yarısının bitmesine 2 maç kala ilk yarıyı en az kayıpla kapatmak istediklerinin altını çizen Korkmaz, “Temennimiz, kalan 2 maçtan en az kayıpla ilk yarıyı tamamlamak. Devre arasında büyük bir revizyon yapacağız takımda. Bu revizyonla birlikte ligin ikinci yarısında yeni bir başlangıç gerçekleştirmek istiyoruz. Emrah Çilingir ve Deniz ile yollarımız tamamen ayrıldı. Kendilerine takım arıyorlar. Devre arasında takımımızdan ayrılacak başka oyuncular da olacaktır. Yerlerine yeni oyuncular alacağız” diye konuştu.
ORHAN HOCA ÇALIŞTIĞIM EN İYİ HOCALARDAN BİRİSİYDİ
Yeni Çanspor karşılaşmasının ardından istifa eden Teknik Direktör Orhan Gencer hakkında da açıklamalarda bulunan Korkmaz,” Orhan Hoca, hem kişilik olarak hem de teknik direktör olarak harikaydı. Ancak bazen ne kadar iyi olursanız olun, başarılı olamayabilirsiniz. Bu sizin kötü bir teknik direktör olduğunuzu göstermez. Yeni Çanspor maçının ardından Orhan Hoca bizlere istifasını sundu. Gerekçe olarak da alınan mağlubiyetleri ve taraftarların tepkisini gösterdi. Biz de saygı duyarak istifasını kabul ettik. Çok açık söylüyorum, Orhan Hoca belki de şimdiye kadar çalıştığım en iyi hocaydı. Herkes iyi bilsin ki, aldığımız mağlubiyetlerin sebebi Orhan Gencer hocamız değildir. Herkes şapkasını önüne alıp düşünmelidir. Ben, şahsım ve kulübüm adına Orhan Hocamıza vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederim” şeklinde konuştu.
METİN AYDEMİR İLE ANLAŞTIK
Orhan Gencer’in istifa etmesinin ardından teknik direktör arayışlarına başladıklarını ve ilk etapta 3 aday belirlediklerini sözlerine ekleyen Ahmet Korkmaz şunları söyledi; “Yaptığımız araştırmalar sonucu yeni teknik direktörümüzün Metin Aydemir olmasını kararlaştırdık. Kendisiyle oturup konuştuk ve anlaştık. Son derece tecrübeli bir teknik direktör olan Metin Aydemir, takımımızı layık olduğu yerlere taşıyacaktır. Bundan şüphe duymuyoruz. Kendisi 38 yıldır spor camiasında bulunan, İstanbul’da önemli kulüplerde görev yapmış önemli bir isim. Takımımızı şu an tanıma aşamasında ve devre arasında vereceği rapor doğrultusunda gelecek ve gidecek oyuncuları belirleyeceğiz.”
İNŞALLAH İYİ BİR SONUÇLA AYRILIRIZ
Hafta sonu oynanacak olan Armutlu Belediyespor maçı hakkında da konuşan Korkmaz, “Oldukça zor bir maç bizi bekliyor. Ateşten gömlek giydik, ancak bu bizleri korkutmuyor. İnşallah oradan iyi bir sonuçla ayrılırız. Takımımızda bazı eksiklikler bulunuyor. Oğuz kırmızı kart cezası nedeniyle bu deplasmanda takımdaki yerini alamayacak. Muhammet, Burak ve Serkan’da sakatlıkları nedeniyle kadroda olmayacaklar. Ancak bu oyuncuların yerine oynayacak diğer oyuncular da ellerinden geleni yapacaklardır” dedi.


Etiketler; #Çerkezköyspor
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.