Mahalle iftarları yapılıyor

Çerkezköy Belediyesi’nin 2014 yılından beri her Ramazan Ayı’nda geleneksel gerçekleştirdiği mahalle iftarları 31 Mart Cuma günü Veliköy ve 1 Nisan Cumartesi günü Kızılpınar ve 2 Nisan Pazar günü Bağlık Mahallemizde kurulan mahalle iftarı ile devam etti.

Mahalle iftarları yapılıyor
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
03 Nisan 2023 Pazartesi 19:29

Veliköy Mahallesi’nde Kapalı Düğün Salonu ve bahçesinde kurulan iftar sofrasına CHP Grup Sözcüsü ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, CHP İl Başkanı Volkan Nallar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var, Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, Veliköy Mahallesi Muhtarı Ersan Albayrak, Belediye Başkan Yardımcıları Enver Bayram ve Nedim Yılancı, Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

İftar sofrasında mahalle sakinleri ile bir araya gelen ve onların Ramazan Ayı coşkusuna ortak olan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Geleneksel hale getirdiğimiz mahalle iftarlarımızın bu yıl ilkini Atılım Beton firmasının katkıları ile Veliköy Mahallemizde kurduk. Veliköy Mahallemizde ikamet eden binlerce hemşerimiz ile aynı sofra etrafında buluşarak, oruçlarımızı açtık, sohbetlerimizi yaptık. Veliköy Mahallemizde kurulan iftar soframıza katkıda bulunan Atılım Beton firması sahiplerine ve iftarımıza katılan değerli misafirlerimiz ile hemşerilerime çok teşekkür ediyorum” dedi.

Veliköy Mahallesi’nde kurulan ilk iftarın ardından ikinci mahalle iftarı Kızılpınar’da kuruldu. Kızılpınar Kapalı Pazar Yeri yanında kurulan mahalle iftarına, Belediye Başkan Yardımcılarımız Enver Bayram ve Nedim Yılancı, CHP İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, Kızılpınar Namık Kemal Mahallesi Muhtarı İlhami Türkkanlı ve Kızılpınar Gültepe Mahallesi Muhtarı Seyithan Kaya ile binlerce Kızılpınar sakini vatandaşımız katıldı.

Bağlık Mahallesi’nde kurulan mahalle iftarına, Belediye Başkan Yardımcıları Nedim Yılancı, CHP İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, Belediye Meclis Üyeleri ve Bağlık Mahallesi Muhtarı Tahsin Akgün ile Bağlık Mahallesi’nde yaşayan binlerce vatandaş katılarak, aynı sofra etrafında oruçlar, dualar edildi ve sohbetler yapıldı.

Bağlık Mahallesi’nde düzenlenen iftarın sponsorluğunu Eska Emlak ve İnşaat firmasının yaptığını belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bağlık Mahallesi’nde düzenlediğimiz iftarımızın sponsorluğunu Eska Emlak ve İnşaat Firmaları yaptı. Katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.