Mandalı'dan gövde gösterisi

2 dönemdir Kapaklı Belediye Başkanlığı görevini yürüten ve üçüncü kez belediye başkanlığı görevine talip olan İrfan Mandalı, düzenlediği proje ve aday tanıtım toplantısı ile adeta gövde gösterisi yaptı. Partililer Beyaz Saray Düğün Salonu'nu hınca hınç doldururken, içeride yer bulamayan partililer de dışarıda kurulan LED ekran sayesinde programı takip ederek Mandalı'ya destek oldular. Programın sonunda ise partililer İrfan Mandalı ile birlikte Kapaklı Belediyesi'ne kadar yürüdüler.

Mandalı'dan gövde gösterisi
18 Mart 2014 Salı 07:39

YAKLAŞIK 5 BİN PARTİLİ KATILDI
Kapaklı Belediye Başkanı ve CHP Kapaklı Belediye Başkan adayı İrfan Mandalı, pazar günü Beyaz Saray Düğün Salonu’nda düzenlenen programla projelerini açıklayarak Meclis üyesi adaylarını tanıttı. saat 14.00'da başlayan programa CHP Tekirdağ Milletvekilleri Candan Yüceer ile Emre Köprülü, CHP İl Başkanı Recep Palabıyık, CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kadir Albayrak, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan, CHP Çerkezköy Belediye Başkan adayı Vahap Akay ile çok sayıda partili katıldı. Partililer salonu hınca hınç doldururken, içeri giremeyen partililer de dışarıda kurulan led ekrandan programı takip ettiler. Düzenlenen proje ve aday tanıtım toplantısında İrfan Mandalı adeta gövde gösterisi yaparken, yaklaşık 5 bin kişi Mandalı'ya destek için programa akın etti. 
TEKİRDAĞ'DA 12-0 YAPACAĞIZ
Programın açılış konuşmasını CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin gerçekleştirdi. seçkin yaptığı konuşmada, " 30 Mart Yerel Seçimleri bizler için çok önemli. Yapılan anketlerde alınan sonuçlar Büyükşehir Belediye Başkanının şimdiden Kadir Albayrak olduğunu göstermekte. Bizlere düşen görevde Kapaklı Belediyesine CHP bayrağını dikmek. Bunun için 30 Mart'a kadar bıkmadan usanmadan çalışmaya devam edeceğiz. Kapaklıdan yaktığımız bu ateş, tüm Tekirdağ'ı saracak ve CHP Tekirdağ'da 12-0 yapacak. Buna inancımız tam" ifadelerini kullandı.
MECLİS ÜYELERİ TEK TEK TANITILDI
İlçe Başkanı Kenan Seçkin'in konuşmasını tamamlamasının ardından saygı duruşu akabinde de İstiklal Marşı okundu. CHP Kapaklı Belediye Meclis üyelerinin tek tek tanıtılmasının ardından Kapaklı Belediye Başkanı ve CHP Kapaklı Belediye Başkan adayı İrfan Mandalı, büyük bir sevgi gösterisi altında Beyaz Saray Düğün Salon’una giriş yaptı. Eşi Fatma Mandalı ile birlikte tek tek vatandaşların elini sıkan İrfan Mandalı sahneye çıktığı anda konfeti yağmuruna tutuldu. Kısa bir süre vatandaşları selamlayan Mandalı, ardından yaptığı konuşmada, “Cumhuriyet, Demokrasi, Özgürlük, Eşitlik ve adalet bayrağını dalgalandıran, yılmadan mücadele eden değerli Cumhuriyet Halk partililer, değerli Kapaklı’lı hemşerilerim, Mustafa Kemal’in yoldaşları hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum” diye konuştu.
KİMSENİN KİMSEYE ÜSTÜNLÜĞÜ YOK
Kapaklı’nın sorunlarını bildiği için yeniden hizmet için yola çıktığının altını çizen Mandalı, “Ben ve ekibim sosyal, ekonomik ve kültürel ihtiyaçları gidermek için projeler hazırladık. Kapaklının Çağdaş, kültür ve sanatın dolu dolu yaşandığı bir ilçe olması için biz hazırız. İlçemize ve insanımıza olan hizmet aşkımız o kadar büyük ki, gelecek nesillerimiz için hayallerimiz o kadar çok ki durmadan, bıkmadan, usanmadan çalışmaya, hizmet yapmaya devam edeceğiz. Kimsenin kimseye üstünlüğü olmadığını biliyoruz. Tek amacımız sizleri en iyi koşullarda yaşatmak ve marka bir Kapaklı inşa etmektir. Biz hizmet aşkımıza inanıyor ve sizlere güveniyoruz” dedi.
HALKIMIZI YÜCELTİRİZ Kİ HAK YÜCELSİN
El ele ve gönül gönüle vererek yeniden tarih yazacaklarını ifade eden Mandalı, şunları söyledi; “Mahalle mahalle, sokak sokak, kapı kapı, bu anlayışla halkımıza hizmet vermeye devam edeceğiz ve geriye dönüp baktığımızda yaptıklarımızla hep birlikte gurur duyacağız. Biz ilçemizi sadece yönetmek için talip olmayız. Biz halkımızın umudunu, coşkusunu arkamıza alarak ilçemizde halkın iktidarını kurmak için yola çıkarız. Halkımızın sevincini, acısını, paylaşmak için yola çıkarız. Kimseyi ötekileştirmeden, dışlamadan bize oy versin veya vermesin bütün halkımıza hizmet götürmek için herkesin başkanı olmak için yola çıkarız. Çünkü biz halkımızı seviyoruz. Çünkü biz kindar değil, insanı seven nesilleriz. Biz halkımızı yüceltiriz. Halkımızı yüceltiriz ki, hak yücelsin, adalet yücelsin ve uygarlık yücelsin”
 İÇİNİZDE VE YANINIZDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİM
İrfan Mandalı konuşmasının devamında kendileri için 90 bin Kapaklı’lının bir olduğunu belirterek, “Bu gözle halkımıza hizmet ettik ve hizmet etmeye de devam edeceğiz. Bu gözle Halkımızın yaşam kalitesini yükselteceğiz. Ben Kapaklıyı hafızama kazıdım.Sevdayı bu kentte yaşadım, eşimi  Kapaklı’da buldum ve evlendim. Kapaklıda acıyı da sevinci de yaşadım. Kapaklı bu nedenle benim için sadece yaşadığım bir yer değil aynı zamanda bir yaşam biçimi. Çünkü Kapaklım Trakya'mızın parlayan yıldızıdır. Çünkü Kapaklı benim Türkiye'min her memleketinden gelmiş vatandaşımdır. Çünkü Kapaklı Benim sevdam, aşkım ve tutkumdur. Bugüne kadar sizlere hizmet etmeye gayret gösterdim. Bana gelen her vatandaşıma ne işi olursa olsun elimden geleni yapma gayreti içerisinde oldum. Çok şükür, birçoğunun da derdini, sıkıntısını çözdüm. Allah'ın izniyle bundan sonra da içinizde, yanınızda olmaya ve hizmet etmeye devam edeceğim” ifadelerini kullandı.
BELEDİYE BAŞKANLIĞI SİYASİ BİR MAKAM DEĞİL YAŞAMSAL BİR GÖREVDİR
Yeniden Kapaklı Belediye Başkanlığı’nı kazandığı taktirde, 10 yıllık bilgi, birikim ve tecrübesiyle Kapaklı’yı önce Trakya’nın ardından da Türkiye’nin örnek ilçesi yapacağını sözlerine ekleyen İrfan Mandalı, “Çözüm odaklı olmaya devam edeceğiz. Biz bütün kesimleri, kucaklayan bir ekibiz. Hedefimiz, her zaman olduğu gibi katılımcı ve şeffaf bir belediyecilik. O yüzden bizim çılgın projelerimiz yok. Bizim gerçekçi, olabilecek talepler doğrultusunda, halkımızla birlikte, el ele, omuz omuza sorunlarımıza çözüm üretmek gibi projelerimiz olacak. Özellikle kadınlarımız, gençlerimiz, engellilerimiz ve yaşlılarımıza yönelik önemli hizmetler yapacağız. Belediye başkanlığı siyasi bir makam değil, yaşamsal bir görevdir” dedi.
SEN BU ZİHNİYETLE KAPAKLIYI NASIL YÖNETECEKSİN
İç İşleri Bakanı Efkan Ala’nın Kapaklı’ya gelmesi esnasında yaşanan bir olayı da partililerle paylaşan Mandalı, “Geçtiğimiz günlerde bildiğiniz gibi Türkiye Cumhuriyeti İç işleri Bakanı İlçemize geldi ve kaymakam hanımı hep birlikte ziyaret ettik. Ziyaretin ardından birlikte asansöre bindik ve Bakanımızı başkanlık makamıma çay içmeye davet ettim. Bakanımız nezaket örneği gösterip bu isteğimi kabul etti. Asansör 3. katta başkanlık makamıma geldiğinde, mevcut iktidar belediye başkan adayımız hemen bakana dönerek bakanım orası CHP belediyesi gelin biz İlçe teşkilatımıza gidelim diyerek bakanı vazgeçirdi. Soruyorum buradan hey bu zihniyette olan arkadaşım, sen bu zihniyetle nasıl Kapaklı Belediyesini yöneteceksin? Sen Belediyeye gelen benim vatandaşıma sen CHP’lisin, sen MHP’lisin bu belediyeye gelemezsin mi diyeceksin? Sana hizmet yok mu diyeceksin? Böyle bir şey olabilir mi?” açıklamasında bulundu.
KİMSEYE VEREMEYECEĞİM HESABIM YOK
İrfan Mandalı konuşmasının sonunda ise, “Bizim dedikodularla  kaybedecek zamanımız yok. Biz bize taş atana çiçek, Çamur atana biz gül atacağız. Çünkü bizim siyaset anlayışımız budur. Benim alnım ak başım dik. Benim Kimseye veremeyeceğim bir hesabım yok. 30 Mart aydınlığın ve sevincin, Kardeşliğin ve dostluğun, Sevginin ve hoşgörünün adı olacak. Sizlerden isteğim evlerinize gidince bayraklarımızı, afişlerimizi evlerinize asmasınız. Benim ulaşamadığım vatandaşlarıma ulaşmanız. Çünkü benim ulaşamadığım vatandaşlarım olabilir. Ama onlarla da kalplerimiz ve gönüllerimiz bir” diye konuştu.
PARTİLİLERE KARANFİL DAĞITTILAR
İrfan Mandalı'nın konuşmasını tamamlamasının ardından CHP Tekirdağ Milletvekilleri Candan Yüceer ile Emre Köprülü, CHP İl Başkanı Recep Palabıyık, CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kadir Albayrak, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan ve CHP Çerkezköy Belediye Başkan adayı Vahap Akay'da sahneye davet edilerek partilileri selamlayarak karanfil dağıttılar. Programın sonunda ise partililer İrfan Mandalı ile birlikte Kapaklı Belediyesine kadar yürüyerek gövde gösterisi yaptılar. Yürüyüş esnasında yoldan geçen vatandaşlar tezahüratlarla Mandalı'ya destek olurken, araç sahipleri de kloksan çalarak desteklerini gösterdiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MUSTAFA KAPAKLI - 10 yıl önce
10 yildir kapaklida sadece çizgi film izlettirdi sayin mandali çok hizmet etmiş başarilarini devamini diliyorum her seçimde ayni projeler eğitim şart eğitimli başkan şart
Avatar
emrullah deniz - 10 yıl önce
bu ne kalabalıktı böyle 10 binden fazla kişinin katıldı gözlendi gördüm kadarıyla bu secim kapaklıda bitmiş gibi herkese hayırlı olsun
Avatar
vatandas - 10 yıl önce
bu iş bitmiş artık. sayın mandalı yine kazanacak.
Avatar
Tuba_Kapaklı - 10 yıl önce
irfan mandalı tekrar seçilecek, kapaklıda gençler olarak başkanımızı seviyoruz, projelerini destekliyoruz. biz gençlere yapılan yatırım, geleceğe yapılan yatırımdır. demokrat partiye bişey demiyorum, ekibi çok zayıf,
Avatar
aydın yılmaz - 10 yıl önce
ver gazı ver gaz mandalı bitmiştir bu halk bu kadar aptal mı
Avatar
turkiye gonullusu - 10 yıl önce
diger partiler ne icin ugrasiyor anlamadim kapaklinin belediye ba;kani belli irfan mandalive chp hayirli olsun