Mandalı’dan Kadastro Müdürlüğü’ne teknolojik destek

Kapaklı Belediyesi tarafından, Belediye Binası’nda hizmet veren Kadastro Müdürlüğü’ne 2 adet masa üstü bilgisayar yardımı yapıldı.

Mandalı’dan Kadastro Müdürlüğü’ne teknolojik destek
16 Ağustos 2013 Cuma 07:47

Bilgisayarlar Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve Başkan Yardımcısı Aziz Özkan tarafından, Kadastro Teknisyeni Ahmet Koç'a teslim edildi. Kadastro Müdürlüğü’ne bilgisayarları teslim eden Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Müdürlüğünüzün yapmış olduğu başvurunuza istinaden biz de Belediye olarak elimizden gelenin en iyisini yapma gayreti içerisindeyiz” ifadesini kullandıktan sonra şunları söyledi:
İLK RESMİ KURUM
“Kurumlar hepimizin kurumları. Sizlere verdiğimiz bu teknolojik destekle vatandaşlarımıza daha hızlı bir şekilde hizmet vereceksiniz. Kadastro Müdürlüğü daha ilçe sürecindeyken, Kapaklı’ya hizmet vermeye başlamıştır. İlk resmi kurumumuz olarak sizlerin bizlerde ayrı bir önemi var."
TEŞEKKÜR ETTİLER
Bilgisayarlar için teşekkür eden Kadastro Teknisyeni Ahmet Koç ise "Bizlere bu malzemeleri temin ettiğiniz için sizlere teşekkür ederim. Kapaklıda olmak ve sizlerle birlikte çalışmak ve Kapaklı halkına hizmet etmek bizi mutlu etmektedir. Sizlere Müdürlüğüm ve şahsım adına tekrar çok teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
caner - 11 yıl önce
bu başkanı tebrik etmek lazım.her yere yetişiyor.