Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasına katılacaklar

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Masa Tenisi sporcuları, elde ettikleri başarılarla Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanarak, bölgemiz halkına gurur yaşatmaya devam ediyorlar.

Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasına katılacaklar
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
20 Ekim 2021 Çarşamba 10:40

MASA TENİSİ ERKEK TAKIMI 3. OLDU

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, bir kez daha Çerkezköy halkının göğsünü kabarttı. Kulübümüz masa tenisi sporcuları, 16-17 Ekim tarihleri arasında Kocaeli’nde düzenlenen Gençler Marmara Bölge Takım Şampiyonası’na katıldı. Birbirinden çekişmeli müsabakalara sahne olan şampiyonada, Çerkezköy Belediyesi Erkek Takımı 24 takımın arasından Bölge 3’üncüsü olmayı başardı.

MASA TENİSİ KIZ TAKIMI 4’ÜNCÜ OLDU

Aynı şampiyonada Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Masa Tenisi Kız Takımımız da 4’üncü oldu. Her 2 takımın da elde ettikleri başarılar sayesinde Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı. Sporcuları ve antrenörleri tebrik eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Masa Tenisi Takımlarımızın kentimizi Türkiye Şampiyonası’nda da en iyi şekilde temsil edeceğinden şüphem yok” dedi.

ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ VERECEĞİZ

Çerkezköy Belediyesi’nin her zaman sporun ve sporcunun yanında olduğunu sözlerine ekleyen Akay, “Çerkezköy’ümüzün çocuklarını spora teşvik etmek, onların daha da başarılı olabilmelerine katkı sağlamak için elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz” diyerek, sporcularımıza Türkiye Şampiyonası’nda başarılar diledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.