Mezarlık ziyaretine giden vatandaşa çiçek dağıtıldı

Çerkezköy Belediyesi tarafından her bayramda olduğu gibi bu Ramazan Bayramı öncesinde de kent genelindeki mezarlıklarda kabir ziyaretine gelen vatandaşlara ücretsiz çiçek dağıtımı yapıldı

Mezarlık ziyaretine giden vatandaşa çiçek dağıtıldı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
09 Nisan 2024 Salı 13:37

Vatandaşların ilçe merkezinde bulunan İstasyon, Bahçeli, Türbedere ve Yeni İlçe Mezarlıkları ile Kızılpınar ve Veliköy’de bulunan mezarlıklardaki kabir ziyaretlerinde Çerkezköy Belediyesi tarafından ücretsiz çiçek dağıtımı yapıldı.

Ramazan Bayramı dolayısı ile kabir ziyaretlerine gelen vatandaşlarımıza ücretsiz çiçek dağıtıldığını ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Bayramlarda ziyaretlerin ve duyguların en yoğun olduğu yerlerden biri de mezarlıklarımızdır. Vatandaşlarımızın mezarlık ziyaretlerinde yanında olmak, yakınlarının mezarlarına bir çiçek dikebilmelerini sağlamak amacıyla Çerkezköy genelinde bulunan 8 mezarlığımızda çiçek dağıtımı gerçekleştirdik. Bu vesile ile hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum. Ayrıca tüm vatandaşlarımızın da yarın başlayacak olan Ramazan Bayramı’nı kutluyor, sağlıklı mutlu ve huzurlu bir Ramazan Bayramı geçirmelerini temenni ediyorum” açıklamasında bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.